Aksiyon Hungry Shark Evolution ( Windows Phone Aksiyon Oyunu )

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Hungry Shark Evolution ( Windows Phone Aksiyon Oyunu )
Hungry Shark Evolution, 3 boyutlu grafiklere sahip oldukça popüler köpekbalığı oyunudur.

Ubisoft tarafından geliştirilmiş popüler katil köpekbalığı oyunu Hungry Shark Evolution, Windows Phone akıllı telefonunuzda. Bazen denizin metrelerce altında, bazen de üstünde insanlara ve deniz yaratıklarına tehlike saçan köpekbalığını kontrol etme izni veren oyunun grafikleri kadar animasyonları da dikkat çekici.

iOS ve Android’in ardından Windows 8 ve sonra olarak Windows Phone akıllı cihazlara giriş yapan oyuna kana susamış 4 metre büyüklüğünde köpekbalığının kontrolünü alarak başlıyoruz. Deniz altında kaplumbağalar, balık adamlar ve daha onlarca yaratık, deniz üstünden de balık tutmak için denize açılmış ve tatilin keyfini çıkaran insanlar köpekbalığımızın midesini dolduran canlılar arasında yer alıyor.

Köpekbalığımızı düşman köpekbalıklarından, deniz altınlarından ve tuhaf görünümlü yaratıklardan uzak tutmanız gerekiyor. Tek seferde birden fazla canlıyı yediğimizde bonus kazanıyor, canlılar arasından büyük olanları seçerek puanımızı artıyoruz. Yedikçe köpekbalığımız büyüyor ve gerek ısırma, gerekse de hareket kabiliyeti artıyor. 4 m büyüklüğündeki köpekbalığımız 10 ton ağırlığındaki devasa beyaz köpekbalığına dönüştüğünde oyunumuz sonlanıyor.

Hungry Shark Evolution Özellikleri:
Kaliteli 3 boyutlu grafikler ve animasyonlar
Büyütebileceğiniz ve yeteneklerini iyileştirebileceğiniz 6 köpekbalığı türü
Deniz altı ve deniz üstünde serbestçe dolaşma
Keşfedilmeyi bekleyen batık hazineler
Yiyebileceğiniz çok sayıda canlı
Tamamlamanız gereken 50’den fazla görev
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız


 

Ekli dosyalar



kralberk13

kralberk13

Üye
:tşk:
 
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
:tşk:
 


Üst Alt