Instagram Uygulaması Bilgilendirme

Sponsorlu Bağlantılar

arslanla

arslanla

Üye
Beyler akın bu uygulamayı yapana kadar size instagram ayarında bir program öneriyim yakında noss_bar türkçeye çevirirse güzel olacak bazılarınız bilir "MOLOME" yeni değil geçen sene çıktı bugünlerde güncellemesi çıktı symtagram gelene kadar bununla idare edin pro resim göstericiler bölümünde...:)

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
bilmeyen yoktur herhalde molo.me yi

Anil-D

Anil-D

Üye
akın abı bu siteden film izleyebilecegimiz pro yaparmısın

theruhix

Üye
Beyler akın bu uygulamayı yapana kadar size instagram ayarında bir program öneriyim yakında noss_bar türkçeye çevirirse güzel olacak bazılarınız bilir "MOLOME" yeni değil geçen sene çıktı bugünlerde güncellemesi çıktı symtagram gelene kadar bununla idare edin pro resim göstericiler bölümünde...:)

instagram gbi olmuyo wala

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
instagram gelene kadar idare edilebilir

mdma

mdma

Üye
hele bi inşallah gelsinde instagram rahatız o zaman. Bide adam gibi twitter uygulaması yapan olursa şöyle androiddeki gbi .

jetblacklife27

Üye
aliosman166

aliosman166

Üye
tweetian orjinal twitter uygulamasına bile 1000 basar. :oke:

arslanla

arslanla

Üye
wp8 bölümünde adamın teki instagramı wp ye uyarlamış hem de upload varmış akın bu adamla twitter üzerinden irtibata geçersen instagram symbianda...:)

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
wp8 bölümünde adamın teki instagramı wp ye uyarlamış hem de upload varmış akın bu adamla twitter üzerinden irtibata geçersen instagram symbianda...:)

Cevap vermedi bile. Ben de olsam katiyen başardığım bir işin kodlarını yayınlamam.

- - - Eklendi - - -

Ama ipucu vs falan verilebilirdi. Hiç cevap vermedi...

carbon_o7

carbon_o7

Üye
Cevap vermedi bile. Ben de olsam katiyen başardığım bir işin kodlarını yayınlamam.

- - - Eklendi - - -

salla ağam. uygulamayı ailecek heyecanla bekliyoruz :)

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

- - - Eklendi - - -

Iııı evet bu biraz kaba olmuş da belki yakında döner oldukça meşgul biri olmalı :(

mdma

mdma

Üye
tweetian orjinal twitter uygulamasına bile 1000 basar. :oke:

ya tweeties le tweetian kullanmasak inanıcaz hiçmi iOS yada android deki orjinal uygulamalara bakmadınız bırakın gidin Allah aşkına

- - - Eklendi - - -

akınkardeş konunuda kirlettik kusura bakma.androiddeki instagramdan kodları alıp yapabilirmisin ?

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
kodları aldım ama henüz başaramadım

mdma

mdma

Üye
kodları nereye atacağnı falan çözemedinmi

arslanla

arslanla

Üye

- - - Eklendi - - -

Kaba adammış neyse artık sen bir yolunu bulursun...:)

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
kodları aldıysan gerisi çorap söküğü gibi :d:

Üst Alt