bayon
Üye
arkadaşın amacı başka kale alıncak cinsten değiliki de bir aynı şeyi soruyorsun. Ben zaten ilk buraya yazıcam olup bitenleri
arkadaşın amacı başka kale alıncak cinsten değiliki de bir aynı şeyi soruyorsun. Ben zaten ilk buraya yazıcam olup bitenleri
Beyler akın bu uygulamayı yapana kadar size instagram ayarında bir program öneriyim yakında noss_bar türkçeye çevirirse güzel olacak bazılarınız bilir "MOLOME" yeni değil geçen sene çıktı bugünlerde güncellemesi çıktı symtagram gelene kadar bununla idare edin pro resim göstericiler bölümünde...![]()
hele bi inşallah gelsinde instagram rahatız o zaman. Bide adam gibi twitter uygulaması yapan olursa şöyle androiddeki gbi .
tweetian ve tweeties var işte

wp8 bölümünde adamın teki instagramı wp ye uyarlamış hem de upload varmış akın bu adamla twitter üzerinden irtibata geçersen instagram symbianda...![]()
salla ağam. uygulamayı ailecek heyecanla bekliyoruzCevap vermedi bile. Ben de olsam katiyen başardığım bir işin kodlarını yayınlamam.
- - - Eklendi - - -
Ama ipucu vs falan verilebilirdi. Hiç cevap vermedi...

Iııı evet bu biraz kaba olmuş da belki yakında döner oldukça meşgul biri olmalıCevap vermedi bile. Ben de olsam katiyen başardığım bir işin kodlarını yayınlamam.
- - - Eklendi - - -

tweetian orjinal twitter uygulamasına bile 1000 basar.![]()
Cevap vermedi bile. Ben de olsam katiyen başardığım bir işin kodlarını yayınlamam.
- - - Eklendi - - -