Instagram Sarahah linki hikayede nasıl paylaşılır?

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Instagram Sarahah linki hikayede nasıl paylaşılır?
Sosyal medya dünyasının özellikle son dönemlerde en önemli isminin Instagram olduğunu söylersek hata yapmayız. Gün geçtikçe daha popüler bir hala gelmeyi başaran ünlü sosyal ağ sitesi, story yada diğer bir deyişle hikayeler özelliği ile daha popüler bir hale kavuşmayı başardı. Son dönemlerin bir diğer popüler ismi ise anonim olarak arkadaşlarınıza sorular yöneltmenizi sağlayan, Sarahah isimli uygulama.

Google Play Store ile App Store'da popüler bir hale kavuşan Sarahah isimli uygulama, sadece Türkiye'de değil pek çok ülkede popüler olarak kullanılıyor. Sarahah profillerinizin daha popüler bir hale gelmesi ve daha fazla kişi tarafından mesaj gelmesi için Instagram hikayesinde paylaşmanızı sizlere öneriyoruz.

Eğer sizde bu işlemi gerçekleştirmek istiyorsanız Sarahah ismindeki uygulamaya girin ve ardından uygulama altındaki menüden ayarlar bölümüne girin. Bu bölümde sizin resminiz, kullanıcı adı bilginiz ve isminiz ile soy isminiz gibi detaylar yazarken, daha sonra bu ekranın görüntüsünü alıp telefonlarınızı kapatın. Bu işlem ardından ise Instagram hesabınıza uygulama üzerinden giriş yapıp bu ekran görüntüsünü hikayeler bölümüne girip bir resim olarak paylaşın.

Instagram Sarahah linkinizi böylelikle kolay bir şekilde hikayenizde paylaştığınızı unutmayın.
 


Üst Alt