Instagram bağlantılı hesapları kaldırma işlemi nasıl yapılır?

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Instagram bağlantılı hesapları kaldırma işlemi nasıl yapılır?
Ünlü sosyal ağ sitesi Facebook tarafından satın alındıktan sonra her geçen gün daha popüler bir hale kavuşmayı başaran ünlü sosyal fotoğraf paylaşma uygulaması Instagram, her geçen gün popülerliğini arttırmayı başarıyor. Yeni sistemiyle birlikte diğer sosyal ağ hesaplarınızla da bağlantılı olarak çalışabilirken, dilerseniz fotoğraflarınızı direk olarak burada paylaştığınızda Facebook ve VKi gibi diğer sosyal ağ sitelerine gönderme işlemi gerçekleştirebiliyorsunuz.

İşlemi gerçekleştirmek için ilk olarak Instagram profilinize girin ve daha sonra Ayarlar bölümünü ziyaret edin. Bu işlemin ardından karşınıza bağlantılı hesaplar bölümü çıkacakken, daha sonra ise birçok farklı sosyal ağ hesabınız görülecektir. Buradaki bölümleri dilediğiniz gibi kaldırabilecekken işlemi böylelikle gerçekleştirebileceksiniz.

Facebook, Twitter gibi sosyal hesaplar bulunuyor. Bunları eklediğiniz zaman ise Instagram hesabınız ile bağlantı kurularak kişi listeniz aktarılacaktır ve hesap üzerinden daha çok kişiye ulaşabilir ve arkadaşa sahip olabilirsiniz.
 


Üst Alt