MasteLaa
Üye
Babamın bir lafı var '' Para insanların kellesini bile sallandırır '' gerçekten para olunca para işin içine girince kardeşlik,dostluk,arkadaşlık kalmıyor.Para diye bir illet var ve insanlar bunun kölesi olmuş..Yazık yazık..Şu yazdıklarını görünce için acıdı..Bunları yazanlar yardım etmekten hoşlanmayan insanlar.
Emin olun ki para isteyen kişide bilmiyordur nasıl yapılacağını
Kimmiş bu kendini bilmezler merak ettim
Anında ban attırmak iyi olur, resmen forumda suç işlemişler.
Arkadaslar Bu Konuyu Acmamin Sebebi Son 3 Gunde Beni Uzen 2 Olaydirrr ..
Bundan Yaklasik 1 Hafta Once Fransa'Dan Bir Iphone 4 Geldi .. Benim Deqil .. Arkadasimin Babasindi ..
Ama Telefon Baska Ulkeden Geldiqi Icin Kilitlendi Ve Kullanilamadi .. Bunu Cozmek Icin Ise Unlock Denilen Olayi Yapmam Gerekti ..
Bende Cok Acil Olduqu Icin Kalkip Bu Kateqoriye iPhone Destek - Yardım 2 Konu Actim ..
Saqolsun 2 - 3 Arkadas Yardimci Oldular .. 'Olabildikleri Kadar' .. Burdan Onlara Tekrar Tesekkur Ediyorum ..
Ama Ben Bu Konulari Actiktan Sonra Bana 1 - 2 Uyeden Mesaj Geliyor .. Eqer Ucretini Verirsem Bana Yardim Edeceklermis ..
Nasil Yapacaqimi Gostereceklermis .. Ben Acil Diyorum, Onemli Diyorumda, Adamlar Para Diyorda Baska Birsey Demiyorlar ..
Bana Gelen Mesajlar Ise MAXICEP Forumumuzun Uyelerinden Gelen Mesajlar .. Sen Illa Para Icin Mi Birsey Yapacaksin ..
Annenin Babanin Hayrina Yardim Etsen .. Bende Sana Kardes ; Allah Senden Razi Olsun Desem ..
Hanqisi Daha Onemli, Para Mi Yoksa Sana Gelen DUA'Mi .?! Yazik Gercekten Dediqim Gibi, Insanlik Olmus ..
yıl olmuş 2012 hala "g" yerine "q" kullanan var.. Sen konu açacağına adam gibi Türkçene, diline sahip çık..
sen kalk Türkçe'yi öldür, sonra insanlık ölmüş diye konu açhayret birşey
Bilgi paylasildikca cogalir. Aahh ah. Su para yokmu .... ben elimdn geldigince yardim ediyorum. Ve yardim edebilmek icin kndimden ustumdekiler bana yardim ediyor. Ne kdr guzel bi ortam. Keske herkes boyle olsa :/
- - - Eklendi - - -
Yanlis anlamayin ama bisey sormak istiyorum.
Ama cidden cevap verin. Sizce normal hayatta konusmalariniz cokmu duzgun? Bence o yanlis turkce kullaniyor diye kizacaginiza ona oyle ogretenlere kizmaniz lazim...
yıl olmuş 2012 hala "g" yerine "q" kullanan var.. Sen konu açacağına adam gibi Türkçene, diline sahip çık..
Klavyesin de Türkçe dil desteği yoktur,illa sormadan,neden olduğunu bilmeden sorgusuz infaz yapmanız ne kadar doğru acaba
Klavyesin de Türkçe dil desteği yoktur,illa sormadan,neden olduğunu bilmeden sorgusuz infaz yapmanız ne kadar doğru acaba
Ben Bunu Yuzbinlerce Kere Acikladim .. Ama Hala Adam Yeni Uye Olmus Dediqin Gibi Sormadan Elestiriyor ..
ne kadar cahil yorumlar yapıyosun düşünmeden.. türkçe klavye olmayabilir, ingilizcede "g" harfi yok mu??? eğitim şart kardeş
- - - Eklendi - - -
yeni üye derken? üyelik tarihime bak istersen?? senden 2-3 sene üye olmuşum
Yaw arkadaslar onu bunu birakin sanki hepimiz duzgun turkce konusuyoruz! Gunluk.hayatta konusmalarimiz turkceyi katlediyor. Kendimizi duzelttiken sonra konusalim... G yerine q yazan arkadasta g yazarsan daha iyi olur bu bi oneri... turkceyi ogrende gel gibi tartisma cikarmali kelimelere cumlelere gerek yok. İtisip kakismayada laf sokmayada gerek yok... adam yanlis yazdiysa oneride bulun. Oda ya tamam der ya devam eder. Devam ederse kendi bilir... ne gerek var simdi tartismaya?
o adamın işi o
Dalga geçmenin yeni bir versiyonu bu olsa gerek...
ne kadar cahil yorumlar yapıyosun düşünmeden.. türkçe klavye olmayabilir, ingilizcede "g" harfi yok mu??? eğitim şart kardeş
- - - Eklendi - - -
yeni üye derken? üyelik tarihime bak istersen?? senden 2-3 sene üye olmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?