Kobra_FighterTR
Üye
ben uğraşamam öyle haram şeylerle![]()
Kendini İnfaz Etmek Veya Ettirmek Haram Günah Değil mi ?

ben uğraşamam öyle haram şeylerle![]()

insanlık için yapıcam bu iyliğiKendini İnfaz Etmek Veya Ettirmek Haram Günah Değil mi ?![]()

ben kendimi öldürecem diyorum adam beni çiğne diyor genelde sen benim ölümümden sevinirdin ne olduNecmati™;3080204' Alıntı:Beni çiğne ilk önce Zaza ee buda hiç kolay olmadığına göre...![]()

Necmati™;3082938' Alıntı:sen öleceksen dünya güzelleşir zatenn sorun yokk![]()

beraber gidersek dünya ilk günki doğumu gibi temiz olur bence sonuçta o kimyasal çorapların hep başa bela haksızmıyımNecmati™;3082938' Alıntı:sen öleceksen dünya güzelleşir zatenn sorun yokk![]()

tanıyan biliyor ağa delirirsem ne yapacağımıGülsemmi Gülmesemmi Bu Yoruma Bilmiyorum
Ama Gülersem Zaza Abi Beni Ne Yapar Onuda Bilmiyorum![]()

haklısın biz ikimiz gitsek..beraber gidersek dünya ilk günki doğumu gibi temiz olur bence sonuçta o kimyasal çorapların hep başa bela haksızmıyım![]()

ben bavulu hazırladım yanıma bir don bir atlet alıcamNecmati™;3083027' Alıntı:haklısın biz ikimiz gitsek..
borsalar düzelir
hastalıklar biter
savaşlar biter ..
hatta dünyada kesin olmıcak birşey bile olur oda ..
Fenerbahçe'nin Türkiye kupasını alması..
bunlar gerçeklerşebilir biz gidince![]()

al al nasıl olsa cehenneme gideriz orada yakarız dünyaya zararı var nasıl olsaNecmati™;3083038' Alıntı:bende çaoraplarımı alayım bariii![]()

tanıyan biliyor ağa delirirsem ne yapacağımı
seviyorum bu çocuğu ya![]()

pak olur çoraplarrral al nasıl olsa cehenneme gideriz orada yakarız dünyaya zararı var nasıl olsa![]()

pak değil yok olurNecmati™;3083059' Alıntı:pak olur çoraplarrr![]()

yok la intihar cehennemliktir uzun kalırız o zaman ben senin sen benim kafaya aynı anda sıkarız silahı dert etme evde bir tanede yedek varNecmati™;3083091' Alıntı:İntihar etmelimiyim![]()