yalan_hayat
Üye
gidip imam a sor bence gerçi orada okuman daha iyi ama eğer çabuk öğrenmek istiyorsan hocaya söyle
yarın okula qidicem olmazsa din hocamıza sorarım dur ne diyecek bakalım...
gidip imam a sor bence gerçi orada okuman daha iyi ama eğer çabuk öğrenmek istiyorsan hocaya söyle
bak bilmiyorsa beni yalancı çıkartır haberin olsun sonra arkamdan söylenme ben okudum diyorduki ilk önce bir melek gibi varlığa vermek istemiş kabul etmemiş, sonra bir canlıya demiş hatırlamıyorum hangi canlıdır artık oda demiş yok dağa sormuş oda istememiş ve sonunda adem ile havva şeytana uyunca bunları ceza niyetine dünyaya atmışyarın okula qidicem olmazsa din hocamıza sorarım dur ne diyecek bakalım...

bak bilmiyorsa beni yalancı çıkartır haberin olsun sonra arkamdan söylenme ben okudum diyorduki ilk önce bir melek gibi varlığa vermek istemiş kabul etmemiş, sonra bir canlıya demiş hatırlamıyorum hangi canlıdır artık oda demiş yok dağa sormuş oda istememiş ve sonunda adem ile havva şeytana uyunca bunları ceza niyetine dünyaya atmış![]()

oha oha kitap ta okuduk dedik ne yalanı tövbe tövbeögrenicem walla artık dogru mu yalan mı bilemiyorum![]()

oha oha kitap ta okuduk dedik ne yalanı tövbe tövbe![]()

Dünyasız insan, insansız dünya olmaz
Hadi yok olduk, eee ne olucak yani; hava temizlense, her yer yeşillik olsa sonuç temiz, boş bir Dünya![]()
Hemde %100 
aslında insan azalsa daha güzel olurdu kimden başlayalım![]()

başlayalım eğer arkamdan erkek gibi gelecek varsa ben başlarım sorun yok benim için kim infaz edecekMesela Bu Fikri Çıkartandan aşlayalım ?![]()
![]()
![]()

yani sonuçta birgün öleceksin neden dünyada kalıp daha fazla günaha batasınkiSen Gidersen Her Türlü Gelirim Aga

yani sonuçta birgün öleceksin neden dünyada kalıp daha fazla günaha batasınki![]()

yokmu infaz edecek bir yürekliSen Git Ben Arkandan Geliyorum![]()

acıdan gebertin demedik direk infaz edin dedikNecmati'nin Çoraplarını Kokla![]()

acıdan gebertin demedik direk infaz edin dedik![]()

biz acısız dedikçe siz çok abartıyorsunuzNefesini 10 DK Tutan Cennete Gidiyormuş Denesene Sende
![]()

ben uğraşamam öyle haram şeylerleBirsürü Hap İçAma Önce Uyku Hapı İç 2 Tane
2 Tane İçki Etkisi Bütük Ve Acısız Olsun
Diğer larlarıda Kafana DikAllah Rahmet Eylesin
Ertesi Günde Helvanı Yeriz Artık![]()