insan gözü kaç megapixel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lolaman

Üye
arkadaşlar demekki bu insan gözü süper bir şeymiş odaklanmada var gözümüzde o da süper

birmot

Üye
birde ırklara görede bu değişir çekik gözlü ve küçük gözlülerin görüş açısı daha küçük olur o yüzden pikseli küçülür büyük gözlülerin artar
işte megapiksel canavarı kadın

lolaman

Üye
kadının gözü 690 megapixel

Konu Sahibi
ıy, korktum resimden :S gerçek mi ne o :S

panpa ben sol gözüm HQ sağ gözüm HD sanıyodum

enginzz

Üye
way be demek uzaylılar bu yuzden goruyoruz

enginzz

Üye
calıstırma ısınee gırmeyelı kuzum

lolaman

Üye
gökyüzünü mavi görüyoruz çünkü gözümüzün sınırı o kadar daha uzak bir şeyi göremeyiz bu garip bilgiyide ekliyim

gözünün alabildiğini görüyor olması epey bir piksel olduğunun kanıtı zaten (: bilgi için teşekkürler

526 abartı bence en azından bana göre abartı, benimkisi olsa olsa 70 falan olur, yoksa mercekmi tozlandı

----------Eklendi @ 17:45:34 ---------- Yazıldı @ 17:44:00 ----------

gökyüzünü mavi görüyoruz çünkü gözümüzün sınırı o kadar daha uzak bir şeyi göremeyiz bu garip bilgiyide ekliyim

zaten atmosfer 1 metre kalınlıkta birşey, buda onun kanıtı nerden buldun bu bilgiyi külliyen yalan

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Dampierre'ye katılıyorum. Madem gözümüzün görme sınırı var. Yıldızları nasıl görüyoruz? Gerçi yıldızların ışıkları dünyaya ulaşıyor. Gözün görme sınırını test etmeleri biraz zor değil mi? Işıksız bir ortam olacak ama ışıksız ortamda da göz zaten birşey göremez.

Konu Sahibi
ben bilmem onların yalancısıyım, öyle yazıyordu bi yerde bende öyle sandım

enginzz

Üye
peki zeki mürende bizi görecek mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...