Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[Inova IT] Foursquare v2.00(985) S^1/S^3 Signed
Sponsorlu Bağlantılar
arslanla
Üye
c7 belle refresh uygulama çalışmaya başladı duyurulur...
arslanla
Üye
bu uygulamayı kullanan yok sanırım...
horozcu8
Üye
Bu uygulamaya bir güncelleme getiremediler gitti. Windowslu nokialara guncelleme geldi fakat symbian telefonlara malesef. Sadece foursquare uygulaması icin nokia'dan vazgecen arkadaslarım var
Bu uygulamaya bir güncelleme getiremediler gitti. Windowslu nokialara guncelleme geldi fakat symbian telefonlara malesef. Sadece foursquare uygulaması icin nokia'dan vazgecen arkadaslarım var
nokia'daki versiyonunu en son abdülhamit kullanıyordu saraya check-in yaparken..o kadar eski ve demode kaldı yani..
00012000
Üye
603 telefonuma uygulamayı sorunsuz yükledim, çalışıyor fakat yukarıdan "explore" a bastığım zaman program donuyor ve yaklaşık 3 sn sonra kapanıyor. sorun ne olabilir sizce ve nasıl çözebilirim ?
603 telefonuma uygulamayı sorunsuz yükledim, çalışıyor fakat yukarıdan "explore" a bastığım zaman program donuyor ve yaklaşık 3 sn sonra kapanıyor. sorun ne olabilir sizce ve nasıl çözebilirim ?