[Inova IT] Foursquare v2.00(985) S^1/S^3 Signed

Sponsorlu Bağlantılar

arslanla

arslanla

Üye
c7 belle refresh uygulama çalışmaya başladı duyurulur...

arslanla

arslanla

Üye
bu uygulamayı kullanan yok sanırım...

horozcu8

horozcu8

Üye
Bu uygulamaya bir güncelleme getiremediler gitti. Windowslu nokialara guncelleme geldi fakat symbian telefonlara malesef. Sadece foursquare uygulaması icin nokia'dan vazgecen arkadaslarım var

arslanla

arslanla

Üye
windowstaki sürümü kaç ve türkçe mi?

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Bu uygulamaya bir güncelleme getiremediler gitti. Windowslu nokialara guncelleme geldi fakat symbian telefonlara malesef. Sadece foursquare uygulaması icin nokia'dan vazgecen arkadaslarım var

nokia'daki versiyonunu en son abdülhamit kullanıyordu saraya check-in yaparken..o kadar eski ve demode kaldı yani..

00012000

Üye
603 telefonuma uygulamayı sorunsuz yükledim, çalışıyor fakat yukarıdan "explore" a bastığım zaman program donuyor ve yaklaşık 3 sn sonra kapanıyor. sorun ne olabilir sizce ve nasıl çözebilirim ?

jetblacklife27

Üye
603 telefonuma uygulamayı sorunsuz yükledim, çalışıyor fakat yukarıdan "explore" a bastığım zaman program donuyor ve yaklaşık 3 sn sonra kapanıyor. sorun ne olabilir sizce ve nasıl çözebilirim ?

aynı sorun bende de var

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
miladı doldu ve güncellemeyi düşünmüyorlar sanırım..

Mc80

Üye

Ayni sorun bende de var. Telefonum N8.

kaptansharp

kaptansharp

Üye
check in yaparkentwitter ve face'de paylaşma yerleri pasif halde onları nasıl aktif yapıcaz bilen var mı arkadaşlar?

arslanla

arslanla

Üye
türkçesi çıktı bir sitede isteyenler pm atsın söyliyim...:)

sena5135

sena5135

Üye
enable gps??? diyo acill

Üst Alt