İnönü'yü başınıza yıkarız!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SucX

Üye
    Konu Sahibi
İnönü'yü başınıza yıkarız!
Mustafa Denizli önerdi, Başkan 'Tamam' dedi, görüşmeler bile başladı... Tümer Metin, Siyah-Beyazlı formayı giymeye çok yakındı. Taraftarın görüşünü merak eden Beşiktaş Yönetimi, işte bu yanıtla ondan vazgeçti.


10.5 numara arayışlarını sürdüren Beşiktaş’ta şok bir gelişmenin yaşandığı ortaya çıktı. Yıldıray’dan ve Nuri Şahin’den beklediği yanıtları alamayan Siyah-Beyazlılar’da gündeme eski bir ismin geldiği bildirildi: Tümer Metin... Yıldız oyuncu ve takımıyla, temasa geçen Kara Kartallar’ın olumlu yanıt aldığı kaydedildi. Teknik direktör Mustafa Denizli’nin önerisiyle gündeme alınan Tümer Metin ismine önce çekimser yaklaşan Demirören’in, sonra ‘Tamam’ dediği ve görüşmelerin başladığı kaydedildi. Eski kulübüne dönebileceğini belirten Tümer de yeşil ışık yakınca, transfer ciddiye bindi.


Kupayı geri istemişti

Ancak işin bir de taraftar boyutu vardı... Geçmişte Beşiktaş’ın kaptanlığını yapmasına rağmen Kartal’ın teklifini beğenmeyen ve Fenerbahçe’ye imza atan Tümer Metin, Siyah-Beyazlı taraftarlar tarafından istenmeyen adam olarak ilan edilmişti. Taraftarın görüşünü merak eden Beşiktaşlı idareciler, bu konuda taraftarın nasıl davranacağı konusunda bir araştırma yaptı. Siyah-Beyazlı futbolseverlerin görüşü açıktı: Tümer Beşiktaş formasını giyerse, İnönü’yü başınıza yıkarız... Bu yanıtın ardından, görüşmeleri askıya alan Siyah-Beyazlı idareciler, farklı isimlere yönelmeye başladılar. Bilindiği gibi Fenerbahçe’ye giden Tümer, “Yıldırım Demirören bana hediye ettiği saati istiyormuş. O zaman benim kazandığım kupayı da göndersin” demişti. Tecrübeli futbolcu ayrıca İnönü’deki maçın ardından da Siyah-Beyazlı tribünlerle diyaloğa girmekten kaçınmamış, Sarı-Lacivertliler’in şampiyonluk kutlamasında Beşiktaş aleyhine tezahüratlar yapmıştı.

 
Muahaha! Yıkarızzz. Tümer'i hiç sevmiyorum zaten
 

aLone

Üye
yıkmak ne kelime manyk mı bunlar başka adm mı kalmamış ya adamın sinirini bozuyolar millet ünlü isim alıyo bizimkiler dönek tümeri hay allahım ya
 
sen hiçbişeyi hak etmiyosun tümer ne yüzsüssün ayrıca mustafa hocayada hiç yakıştıramadım onun isminin camida kesinlikle geçmemesi lazım bilmiyolarlmı biizm sinirlenceğimizi
 

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Tümer mi? Allah belasını versin onun. iki yüzlü insanlarla işimiz olmaz. Denizli hocam eğer ki sevgini kaybetmek istiyorsan bizimle oyun oynama. O insan dışı yaratık beşiktaş formasını giyip de ınönüye çıkarsa her ne pahasına olursa olsun orada linç olur. Ne yetkililer ne de başkası onu ordan canlı çıkaramaz. Unutmadan söyleyeyim o futbolcunun gelmesi inönünün boş bir stad haline gelmesine neden olabilir. Bay demirören eğer ki sağlığını ve Besiktasi seviyorsan, değil onu transfer etmek ismini bile ağzına alma, buna Denizli hocam sende dahilsin. Bizim sabrımızı denemeyin
 
Döneklerin Beşiktaş camiasında işi olmaz buda böyle biline.
 
Sakin Recep abi
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...