Fedakarlık Yaparsa Beşiktaş' 'ta Kalacak

Sponsorlu Bağlantılar

scarface006

scarface006

Üye
    Konu Sahibi
Fedakarlık Yaparsa Beşiktaş' 'ta Kalacak
Geçtiğimiz hafta Siyah-Beyazlı formayı giymekten mutluluk ve huzur duyduğunu belirten Portekizli yıldızın ardından kulüpten de açıklama geldi. Başkan Fikret Orman, 27 yaşındaki yetenek ve vatandaşı, forvet Hugo Almeida’yla ilgili söylentilere cevap verdi. İkilinin temsilcilerinin kendilerine kontrat önerdiğini aktaran Fikret Orman, “Biz de onlara şartlarımızı sunduk. Nerede benim sözleşmem dedikleri gün imzayı atacaklar.” dedi.

Takımdan ayrılmaması için yoğun çaba harcanan Fernandes, üç sezon önceki mukavelesindeki maddeler uyarınca bu yıl 2,2 milyon Euro kazanıyor. 3+1 senelik mukavele önerilen başarılı oyuncu 4 milyon Euro talep etse de indirime sıcak bakıyor. Fernandes’in, 2,5’tan 2 milyon 750 bin Euro’ya kadar kademeli artışa ‘evet’ demesi bekleniyor. İmza parasındaki problemin giderilmesi de an meselesi. Ancak bu noktada yönetimin alt ve üst limitleri devreye giriyor. Siyah-Beyazlı idareciler, psikolojik dengeyi sağlama düşüncesinden hareketle düşük ücretlilerin maaşlarını yükseltme ve tavan rakamlarını aşağıya çekme gayretinde. Hareketli görüşme trafiğinde söze giren Başkan Fikret Orman ise net konuştu: “Beşiktaş’ın parası bana emanet. Tek bir kuruşunu dahi boşa harcatmam. Önemli olan Fernandes ile Almeida’nın kalma yönündeki arzuları.”
Derbiye yönelik vicdan mesajı!Taraftar olayları sebebiyle yarıda kalan Beşiktaş-Galatasaray derbisinin ardından gözler, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na çevrildi. Yarın açıklanması beklenen cezalar öncesi, Siyah-Beyazlıların hukukçuları yoğun mesaide. Bazı basın yayın organlarında saha kapatma ve seyircisiz oynama yaptırımının 5’ten 10 maça kadar çıkabileceği ileri sürülüyor. Kamuoyuna çağrıda bulunan kulüp yönetimi ise kararın vicdanla verilmesini istiyor. Hakem Fırat Aydınus’un 90+3’te tatil ettiği karşılaşmada zaten mağdur duruma düştüklerini belirten idareciler, Beşiktaş’a zarar veren herkese dava açmaya hazırlanıyor.
 

Benzer Konular

jojo_va
Cevap
3
Görüntüleme
449
haltie
scarface006
Cevap
0
Görüntüleme
310
scarface006
Baskentliia
Cevap
3
Görüntüleme
489
scarface006
Cevap
0
Görüntüleme
414
scarface006


Üst Alt