Kredi Operasyonu

Sponsorlu Bağlantılar

scarface006

scarface006

Üye
    Konu Sahibi
Kredi Operasyonu
Beşiktaş Futbol A.Ş. hisselerinin yüzde 4.99'unu satarak 32 milyon lira kaynak sağlayan yönetim, yüksek faizli borçlarıkapatmak için yeni bir kredi arıyor. Siyah-beyazlılar 100 milyon liralık kredi için bankalarla görüşmelere devam ediyor

Beşiktaş Futbol A.Ş. hisselerinin yüzde 4.99'unu satarak geçtiğimiz hafta kulübe yaklaşık 32 milyon lira kaynak sağlayan siyah-beyazlı yönetim, sürpriz bir şekilde yeni kaynak arayışına başladı. Hisse satışından gelen parayı, personel, futbolcu ve bazı vergi ödemelerine şimdiden harcayan yönetimin tek umudu ise bankalardan gelecek yeni kredi oldu.

Vodafone anlaşmasını teminat göstererek hem yeni İnönü Stadı'nın inşaatı için kaynak ayırmak hem de günü gelen borçları ödemek isteyen Beşiktaş Yönetimi, büyük bir kredi kullanmayı planlıyor. Bir süredir bu kredinin alt yapısını hazırlayan siyah-beyazlılar ile bankaların görüşmeleri sona yaklaşıyor. Gelen her büyük parayı bir hafta bile kasasında tutamayarak borç ödeyen yönetim, 100 milyon lira üzerindeki krediyi alabilmesi durumunda ilk olarak yüksek faizli borçları kapatacak. Siyah-beyazlılar böylece daha düşük faizli borç ödeme seçeneğine kavuşacak.

Hisse satışı nedeniyle muhalefetin tepkisini çekse de başka çare bulamayan Beşiktaş Yönetimi, hisse ve kredi dışında, Kartal Yuvaları'ndan da yeni kaynaklar yaratmaya çalışacak. PFDK'nın verdiği 4 maçlık cezayı bile hatıra bilet ve formalarla paraya çevirmeye çalışan siyah-beyazlılar, maddi katkısı az da olsa bu kampanyanın manevi tarafına çok önem veriyor.


Taraftara çağrı

Kulübe maddi zarar veren taraftarları uzaklaştırma kararı alan ve böylesine bir kampanyaya imza atarak tribünleri birleştirmek isteyen yönetim, böylece cezadan kaynaklanan maddi zararı en aza indirmeye çalışacak. Tahkim Kurulu'ndan 1 maç ceza indirimi beklerken, 10 milyon liralık zararı da yarıya indirmek isteyen siyah-beyazlılar bu konuda taraftarlara çağrıda bulunacak.

Sokakta soyundular

Önder Özen'in gelişiyle altyapıda yeniden atağa kalkan Beşiktaş'ta, bir süredir yapılan seçmelerde aileler tesis konusunda isyan etti. Fulya'ya gelen minik yeteneklerin, soğuk havada sokakta ve konteynerlerde soyunması, velileri şaşkınlığa uğrattı. Başkan Fikret Orman'ın girişimleriyle Fulya'yı altyapı anlamında yeniden yapılandırmak isteyen Beşiktaş Yönetimi, bu durumu düzeltmek için önümüzdeki günlerde ciddi çalışmalar başlatacak.

Haber Kaynağı: Milliyet
 

Benzer Konular



Üst Alt