Çılgın Hasılat

Sponsorlu Bağlantılar

scarface006

scarface006

Üye
    Konu Sahibi
Çılgın Hasılat
Geçtiğimiz sezon kırmızı formaları piyasaya sürerek Feda yılında büyük sükse yapan Beşiktaş Yönetimi bu yıl ise forma satışında adeta patlama yaşadı. Ağustos ayının ortasında bu yana piyasada olan 4 ana forma siyah-beyazlı yönetimin yüzünü güldürdü. 110 TL’den satılan siyah, gri, çubuklu ve İnönü formaları toplamda 136 bin rakamını geride bıraktı. Beşiktaşlılar’ın özellikle siyah formaya gösterdiği büyük ilgi rakamlara da yansıdı. Yapımında siyah-beyazlı taraftarların da görüşleri dikkate alınan forma iki aylık sürede
56 bin rakamını geride bıraktı. Siyah rengin kadınlar için piyasaya sürülen versiyonu da büyük ilgi görüyor. Çubuklu 35 bin, gri forma ise 33 bin 500 satış barajını aştı. İnönü Stadı’nın anısına piyasaya sürülen, bir tarafında efsane çubuklu diğer yüzünde ise zafer anlarının yer aldığı çift taraflı forma da 11 bin 500 seviyesine ulaştı.
GEÇEN SEZON 110 BİNDİ
Beşiktaş Yönetimi’nin Kartal Yuvaları’ndan sorumlu heyeti sene sonuna kadar 160 bin forma satmayı hedefliyor. Şu anda yaklaşık 15 milyon TL hasılat elde eden kulüp sezon sonuna kadar bu rakamın katlamayı planlıyor. Siyah-beyazlı kulüp geçtiğimiz sezonun tamamında 110 bin forma satmıştı.
 


Üst Alt