tuxemir
Üye
Innov8 [GT-i8510] Firmware || Rom Edit.
Merhaba;
Samsung PC Studio ile cihazınızın yazılımını yükseltmek istediğinizde, uzun bir süre internetten firmware i çekiyor.
ve bunları
C:\Temp\Unzip
C:\Temp\Decoded
Gibi klasörlerde tutuyor.
Bu Klasörlerin içinde, xml, bin, img formatlarında toplam 150 mb nin üstünde bir veri kümesi oluşuyor.Bu dosyalarla hex editor veya farklı programlarla oynayıp,telefona upload edip, bazı şeyleri değiştirmeri başarabilmiş arkadaşlar var mı?
Örnek olarak :
ben splash dosyasının üzerinde oynamaya başladım --boyutu en küçük olan oydu--;
[oynamaya başladım derken hex editore boş boş bakıyorum
]
ve zannedersem telefonun açılışındaki animasyonun kaynak dosyası bu.
Birde, firmware la gelen ne kadar format atarsanız atın geri yüklenen silinemeyen uygulamalar olan;
asphalt4, fifa08, shozu, sözlük vb. uygulamaları tamamen kaldırabilen arkadaşlar oldu mu?
Saygılar;
Samsung PC Studio ile cihazınızın yazılımını yükseltmek istediğinizde, uzun bir süre internetten firmware i çekiyor.
ve bunları
C:\Temp\Unzip
C:\Temp\Decoded
Gibi klasörlerde tutuyor.
Bu Klasörlerin içinde, xml, bin, img formatlarında toplam 150 mb nin üstünde bir veri kümesi oluşuyor.Bu dosyalarla hex editor veya farklı programlarla oynayıp,telefona upload edip, bazı şeyleri değiştirmeri başarabilmiş arkadaşlar var mı?
Örnek olarak :
ben splash dosyasının üzerinde oynamaya başladım --boyutu en küçük olan oydu--;
[oynamaya başladım derken hex editore boş boş bakıyorum
]ve zannedersem telefonun açılışındaki animasyonun kaynak dosyası bu.
Birde, firmware la gelen ne kadar format atarsanız atın geri yüklenen silinemeyen uygulamalar olan;
asphalt4, fifa08, shozu, sözlük vb. uygulamaları tamamen kaldırabilen arkadaşlar oldu mu?
Saygılar;
Türkçe diline dönmek kolay sandım, samsung pc suite ile kolayca yeniden yüklerim sandım aklımca deneme yapıyordum
apollo ile yazılım atınca artık pc suite güncellemesinden yararlanılamıyormuş:2agla: