lowyear25
Üye
peki arkadaşım yukarıda diyoki arkadaş şarj probleminden dolayı 1,5 ay anakart bekledim diyo bu serviste kafa basmıyomuda yeni versiyon atmak yerine 500 tl lik anakartı garantiden değiştirdiler senin fikrinede saygı duyuyorum ama sorunun çözümü firmware değil isteyen denesin bu benim fikrim
benim tel şu anda serviste saat 13:05 te servisle konuşmamı aynen yazıyorum sizlere SİZ ANAKARTI DEĞİŞTİRELİM DİYORSUNUZ AMA SARJ SORUNUNA % 100 ÇÖZÜM OLACAK MI BU ?
verdikleri cevap : BENDE AYNI CİHAZI KULLANIYORUM SARJ SOKETİNİN OLDUĞU BÖLGE ÇOK HASSAS ANAKARTIN ÜZERİNDE VE ZORLAMA OLDUĞUNDA SOKET ARIZA YAPIYO BUDA SARJIN YETERİNCE SAĞLIKLI YAPILMASINA ENGEL OLUYOR . USB VEYA SARJ BAĞLANTISI YAPARKEN BİRAZ DAHA DİKKATLİ OLURSANIZ SORUN KALMAYACAK ....kafam iyice karıştı . AMA SENİN firmwareyi gelir gelmez yüklicem tele türkçe yoktu demi o firwarede kardeşim
selamlar.Dediklerini aynen yaptım cihazıma yüklemeyi gerçekleştirdim, umarım şarj olayı tutar.2 tane sıfır batarya aldım aynı sorunu yaşadım.Ya anlamadığım olay şu garmin'de autostartı kapalı tut demişsin,onu nasıl yapacağım.Bu arada çalışmalarını taktir ettim saygılar.
selamlar.Dediklerini aynen yaptım cihazıma yüklemeyi gerçekleştirdim, umarım şarj olayı tutar.2 tane sıfır batarya aldım aynı sorunu yaşadım.Ya anlamadığım olay şu garmin'de autostartı kapalı tut demişsin,onu nasıl yapacağım.Bu arada çalışmalarını taktir ettim saygılar.
tekrar selam
Ya bugün hayal kırıklığına uğradım,şarj'da herhangi bir değiiklik olmadı sanırım.24 saat içinde bitiryor pil ömrü.
norton virüs programını kaldırdım içinden,belki makinayı kasar diye.
Benim cihaz 8 gb açaba sorun burdamı.
Birde şu sorun var taskman 'ı yükledim ama nasıl kullanılacağını çok çözemedim.Program sürekli arka planda çalışır durumdamı tutulacak.Birde gizli çalışanları göster dediğimde hangisi kapatılacak veya kapatılmayacak merak ediyorum
--------------- Ekleme ---------------
Birde sorum var sizlere bu cihaz'ın ram'ı 128 ama cihazı taskman dan kontrol ediyorum 74 mb ram yazıyor,ne kullanıyor bu kadar ram'ı.Yoksa herşey normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?