lowyear25 apolloyuda açtım bütün adımları yaptım fakat en son yüklemeye başlamadan önce PDA butonu yanmıyor ve yüklemeye çalıştıgımda yükleme yarım kalıyo telefon ekranıda maviye dönüyo PDA algılamıyo bu konuda yardımcı olursan sevinirim tşk ler msn adresinide kaydettim ama cevap gelmedi halen daha...
Cihazı aldığımda menüler türkçeydi ama her ihtimale karşı elimde bulunması açısından firmware dosyasını indiriyorum
İlgili arkadaşlara teşekkür ederim.
Teşekkür eden arkadaşlarıma ben teşekkür ederim, faydalı olmak benide mutlu ediyor
unrar.dll uyarısı alan arkadaşlar apollo v5.27 ye ait olan dll yi apollo ile birlikte aşağıdaki linkten indirebilirler..
>>>
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
<<<
Yükleme yapmadan önce samsung pc studio ve usb kablo drıverını samsungmobile.com.tr den indirip kurun(modem drıver yüklü değilse apollo yazılımı telefonu algılamıyor, yükleme hiç başlamıyor)
Yüklemeyi yapamayan-yardım almak isteyen arkadaşlar msn ekleyebilirler, birlikte yaparız
(lowyear25@hotmail.com)
Eywallah Emir kardeş, sağolasın
benim yardım çağrıma sen tepkisiz kalmamıştın,mutlu olmuştum
bende ihtiyacı olanlara,elimden geldiğince herzaman yardım etmeye hazırım
Eywallah Emir kardeş, sağolasın
benim yardım çağrıma sen tepkisiz kalmamıştın,mutlu olmuştum
bende ihtiyacı olanlara,elimden geldiğince herzaman yardım etmeye hazırım
arkadaşlar bundan önce sürekli nokıa kullandım n73-n81-n95-n96-5800 ilk defa bu cihaza bayıldım ama bu sarj meselesi canımı çok sıkıyo taskmanı yükledim screen captureyi kapattım garmin zaten yüklü değil ama akşamı zor çıkıyo bu alet kesin çözüm nedir acaba hepsi buradadan sıfır batarya sipariş ettim bundada düzelmezse satacam bu cihazı
arkadaşlar bundan önce sürekli nokıa kullandım n73-n81-n95-n96-5800 ilk defa bu cihaza bayıldım ama bu sarj meselesi canımı çok sıkıyo taskmanı yükledim screen captureyi kapattım garmin zaten yüklü değil ama akşamı zor çıkıyo bu alet kesin çözüm nedir acaba hepsi buradadan sıfır batarya sipariş ettim bundada düzelmezse satacam bu cihazı
Telefonu yeni aldıysanız bataryanın 1-1,5 gün gitmesi normal, bir-iki ay kullanınca 3-4 gün gitmeye başlıyor..Telefonun kendi temasını kullanıp,arka planda açık olan uygulama bırakmayınca 4 gün rahat dayanıyor (yüklediğiniz faklı tema sürekli çalışan bi program gibi şarzı sömürüyor)
Garmin kullanırsanız da işiniz bitince hemen kaldırın,lazım olduğunda kurup kullanın
Şarzın uzun gitmesi için şu ayarlarıda yapın
Ayarlar/ Bağlantı/Paket veri/ Paket veri bağlantısını Gerektiğinde olarak ayarlayın
Ayarlar /Telefon /Şebeke /Şebeke Modunu GSM seçin
telefon yeni değil o dediğin bütün tasarruf önlemlerini aldım ama nafile ... neyse yeni bataryam geldi akşam şarza takıp denemek lazım inşallah düzelir
sayın moderatör arkadaşlar !!! i8510 um dün akşam kendi kendine kapandı açmak istediğimde ekranda samsung yazısı çıkyor ve cihaz arka arkaya kendini resetliyor sürekli kapanıp açılıyor ve bataryayı sökmeden de hiç bi tuş ve hiç bir işlem yapılmıyor . tamirciye verdim flash atsın diye ama cihaz all download modunada girmiyor bütün kodları denedik bi çözümü olan varsa çok minnettar olurum