Innov8 [GT-i8510] Firmware || Rom Edit.

artiom28

Üye
lowyear25 apolloyuda açtım bütün adımları yaptım fakat en son yüklemeye başlamadan önce PDA butonu yanmıyor ve yüklemeye çalıştıgımda yükleme yarım kalıyo telefon ekranıda maviye dönüyo PDA algılamıyo bu konuda yardımcı olursan sevinirim tşk ler msn adresinide kaydettim ama cevap gelmedi halen daha...

Bora

Üye
Güzel bir konu olmuş bu. Ancak forum kurallarımızca Üyelik gerektiren sitelerin verilmesi yasaktır.

Eywallah Mod. linki sildim

@artiom28 senin sorun kabloyla ilgiliydi, en son yükleyebildinmi noldu son durum merak ettim?

Tek seferde sorunsuz hallettim,çok teşekkürler.

crasherX

Üye
Cihazı aldığımda menüler türkçeydi ama her ihtimale karşı elimde bulunması açısından firmware dosyasını indiriyorum
İlgili arkadaşlara teşekkür ederim.

mrbatmax

Üye
ya su unrar dll dosyasinin linki silinmis bana da lazim.. nasil bulabilirim acep?
tesekkurler

apollo45

Üye
benim telefonu görmyo pc tel de all download yazisi cikinca gidiyo makine görmuyo nasil yapicaz

--------------- Ekleme ---------------

dediklerini harfiyen yaptim ama tel i pc ye baglarken tel i görmuyo o nu nasil yapcaz all download olunca telde o zamnda makine görmuyo teli

waleckkk

Üye
tsk lowyear25 +reppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp

Teşekkür eden arkadaşlarıma ben teşekkür ederim, faydalı olmak benide mutlu ediyor
unrar.dll uyarısı alan arkadaşlar apollo v5.27 ye ait olan dll yi apollo ile birlikte aşağıdaki linkten indirebilirler..
>>> <<<

Yükleme yapmadan önce samsung pc studio ve usb kablo drıverını samsungmobile.com.tr den indirip kurun(modem drıver yüklü değilse apollo yazılımı telefonu algılamıyor, yükleme hiç başlamıyor)

Yüklemeyi yapamayan-yardım almak isteyen arkadaşlar msn ekleyebilirler, birlikte yaparız
(lowyear25@hotmail.com)

Merak eden arkdaşlar için ben yaptım hiçbir sorun çıkmadan 3-5 dakika içinde telefonum türkçe oldu teşekkür ederim.

Merak eden arkdaşlar için ben yaptım hiçbir sorun çıkmadan 3-5 dakika içinde telefonum Türkçe oldu teşekkür ederim.
Sadece sorunu için yazmayıp; sizin gibi teşekkür amaçlı foruma dönen arkadaşlara ben teşekkür ederim
@Custodian

valla yaptım all download yazıyo ekranda inşallah olur hayatımın en zor 5 dakikası olacak bu

valla yaptım all download yazıyo ekranda inşallah olur hayatımın en zor 5 dakikası olacak bu
Yükleme başladıktan sonra kabloyu çıkarmazsanızz,pc kapatmazsanız, elektrik filan kesilmezse..vs korkulacak bişey değil..Umarım sorunsuzca halledebildiniz?

tuxemir

Üye
    Konu Sahibi
haha konuya bak, canlı kalmiş
lowyear25 bütün postlari okudum, yardimseverliğin takdire şayan

haha konuya bak, canlı kalmiş
lowyear25 bütün postlari okudum, yardimseverliğin takdire şayan

Eywallah Emir kardeş, sağolasın
benim yardım çağrıma sen tepkisiz kalmamıştın,mutlu olmuştum
bende ihtiyacı olanlara,elimden geldiğince herzaman yardım etmeye hazırım

Eywallah Emir kardeş, sağolasın
benim yardım çağrıma sen tepkisiz kalmamıştın,mutlu olmuştum
bende ihtiyacı olanlara,elimden geldiğince herzaman yardım etmeye hazırım
teşekkürler yaptuk ama Samsung PC Studio 7 ile yeni güncellemeyi yapamadım

arkadaşlar bundan önce sürekli nokıa kullandım n73-n81-n95-n96-5800 ilk defa bu cihaza bayıldım ama bu sarj meselesi canımı çok sıkıyo taskmanı yükledim screen captureyi kapattım garmin zaten yüklü değil ama akşamı zor çıkıyo bu alet kesin çözüm nedir acaba hepsi buradadan sıfır batarya sipariş ettim bundada düzelmezse satacam bu cihazı

teşekkürler yaptuk ama Samsung PC Studio 7 ile yeni güncellemeyi yapamadım
I8510DJHJ4 den sonra yeni yazılım çıkmadı zaten,güncellemeniz gerekmiyor..

--------------- Ekleme ---------------

Telefonu yeni aldıysanız bataryanın 1-1,5 gün gitmesi normal, bir-iki ay kullanınca 3-4 gün gitmeye başlıyor..Telefonun kendi temasını kullanıp,arka planda açık olan uygulama bırakmayınca 4 gün rahat dayanıyor (yüklediğiniz faklı tema sürekli çalışan bi program gibi şarzı sömürüyor)
Garmin kullanırsanız da işiniz bitince hemen kaldırın,lazım olduğunda kurup kullanın

Şarzın uzun gitmesi için şu ayarlarıda yapın
Ayarlar/ Bağlantı/Paket veri/ Paket veri bağlantısını Gerektiğinde olarak ayarlayın
Ayarlar /Telefon /Şebeke /Şebeke Modunu GSM seçin

telefon yeni değil o dediğin bütün tasarruf önlemlerini aldım ama nafile ... neyse yeni bataryam geldi akşam şarza takıp denemek lazım inşallah düzelir

sayın moderatör arkadaşlar !!! i8510 um dün akşam kendi kendine kapandı açmak istediğimde ekranda samsung yazısı çıkyor ve cihaz arka arkaya kendini resetliyor sürekli kapanıp açılıyor ve bataryayı sökmeden de hiç bi tuş ve hiç bir işlem yapılmıyor . tamirciye verdim flash atsın diye ama cihaz all download modunada girmiyor bütün kodları denedik bi çözümü olan varsa çok minnettar olurum