İnnov8 çalan müziği telefonu ters çevirip susturma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Noctivagant

Üye
    Konu Sahibi
İnnov8 çalan müziği telefonu ters çevirip susturma
Müzik dinlerken telefonu çevirdiğinde müzik sesi susmayan tüm Samsung innov8 kullanıcılarına büyük hizmet

Menü / Ayarlar / Ayarlar / Genel / Kişiselleştirme / Zil sesleri bölümüne gelin ve orda bulunan Etiket modu kısmını Açık olarak ayarlağın artık telefon ters çevrildiğinde çalan şarkının durduğunu ve tekrar telefonun ekran kısmının üstte getirildiğinde çalmaya başladığını göreceksiniz

Bizzat denenmiştir tarafımca ve tarafımca telefonun kurcalanması sonucu bulunmuştur.

Not: Yanlış anlaşılma olmaması için yazıyorum forumdonanım haber sitesinde telefonla ilgili ilgili bir konuda aynı haberi görüp sen ordan bunu almışsın diyen arkadaşlar olabilir orda bu mesajın aynını yazan Noctivagant nickli kişi benim.

• Beğen
Tepkiler: ykpp

hs1987

hs1987

Üye
kardeş çok saol ya bu telefonun sensör ayarlarıyla ilgili başka şeyler bulduysan paylaşırsan sevinirim

hades1979

hades1979

Üye
evet ben de tesadüfen bulmuştum ses daha çok duyulsun diye ters çevireyim demiştim sesi kesmişti. düzleyince de kaldığı yerden devam ediyor şarkıya.

Noctivagant

Üye
    Konu Sahibi
kardeş çok saol ya bu telefonun sensör ayarlarıyla ilgili başka şeyler bulduysan paylaşırsan sevinirim

Önemli değil. innov8 kullanıpta bu tür ayarları benim gibi yapamıyanlar olursa ve ben kendim gine bu şekilde çözersem eklemeye çalışırım.

Aslında samsung firmasını bu konuda eleştirme durumundağım. Çünkü sansör ayarları ve kimi çok ince ama önemli ayarlamaların ve bazi özelliklerin kullanımı için gereken ayarların nasıl yapılcağını netten yayınlanan kullanım klavuza koymamışlar. Bu tarz ciyazlarıların kullanımlarından fazla anlamayan arkadaşlar ayar yapağım derken telefonlarının ayarlarını yada telefonun kendini bozabilirler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt