Öneri İninal Kart İle Uygulama Satın Alma

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
İninal Kart İle Uygulama Satın Alma
Arkadaşlar bugün ininal card aldım . Üzerinde wolf team yazıyor . İninal sitesinde de wolf team 2 diye geçiyor . Kartı telefonumdan cüzdanda tanımladım . Sitesine girip aktif ettim . 22 tl bakiyem vardı 2 tl lik bir uygulama aldım mağazadan ama kartımdan çekmedi ve borç olarak görülüyor halen . Nedenini bana söyleyebilecek var mı acaba ? Şimdiden teşekkürler .

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Mağaza hep geç çekiyor parayı diye duyuyoruz, ve çektiği zaman 4-5 defa çekiyormuş. İninal kartı ben de düşünüyorum bakalım sorununuz çözülür inşallah

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Mağaza hep geç çekiyor parayı diye duyuyoruz, ve çektiği zaman 4-5 defa çekiyormuş. İninal kartı ben de düşünüyorum bakalım sorununuz çözülür inşallah

Teşekkür ederim . Birde cüzdandan girdiğimde diğer hesaplarımda kalan bakiye görünüyorken bunda master card yazıyor sadece . Bu normal mi bilmiyorum . Belki yeni aktif olduğu içindir .

emz

emz

Üye
Arkadaşlar ben de yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum ininal kartı ve ben ios ve android de de kullanıyorum. Kart bir,kere çok kullanışlı. Ücreti tüm sistemler anında çekerken wp store yaklaşık 3-4 günlük bir sürede çekiyor. Ayrıca tüm her yerde Master Card diye geçiyor onu bildireyim şaşırmayın. Başka bir sorunuz olursa yanıtlarım.

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ben de yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum ininal kartı ve ben ios ve android de de kullanıyorum. Kart bir,kere çok kullanışlı. Ücreti tüm sistemler anında çekerken wp store yaklaşık 3-4 günlük bir sürede çekiyor. Ayrıca tüm her yerde Master Card diye geçiyor onu bildireyim şaşırmayın. Başka bir sorunuz olursa yanıtlarım.

Kart ile ilgili işlemler için iki site var . Biri ininal'in kendi sitesi diğeri ise microsoftun sitesi . İninal'in sitesinden biraz önce yaptığım alışveriş bakiyemden düşüldü ama microsoftta hala borç yazıyor . Herhalde o biraz daha geç güncelleniyor .

Dilaver Kaplan

Dilaver Kaplan

Üye
Bikere benden 2 defa 2 Tl çekmişti :/

Üst Alt