arkadaşlar cüzdan da kart sil diyorum silmiyor bilgi sahibi olan varmı Microsoft hesabına yönlendirdi orda olmadı nasıl bu kredi kartını ordan hesaptan kaldıracağım
Cüzdandaki kartı silmeniz için Microsoft hesabınıza daha önceden yetkilendirdiğiniz PC yada Notebook üzerinden girmelisiniz. Eğer bunu hatırlamıyorsanız kullanmakta olduğunuz bir PC yada Notebook'u yetkilendirip yaklaşık bir ay onaylanmasını beklemelisiniz, ancak o zaman ilgili kartınızı silebilirsiniz.
Edit : Microsoft güvenliğine bakarmısınız arkadaşlar
Arkadaşlar mağazadan uygulama satın aldım 12 tl lik fakat benim karttan sadece 2 tl düştü. Sonradan mı yansıtılacak bilgisi olan var mı?
Eğer tanımlamış olduğunuz karttan yaptığınız ilk alışverişiniz ise Microsoft deneme amaçlı 2 TL. gibi bir satınalma yapıp tekrar geri iade ediyor, yaptığınız alışverişin gerçekleşmesi ise 3 gün sonra gerçekleşiyor. Eğer sanal kart ile alışveriş yaptıysanız limiti hemen sıfırlamayın, 3-5 gün beklesin. Normal kredi kartı kullandıysanız hesap kesim tarihinden sonra işlemi rahatlıkla görebilirsiniz, aksi durumda Microsoft size satın almanın gerçekleşmediği yönünde e-mail ile bilgilendirme yapar merak etmeyin ...