Haber Mağazadan Uygulama Satın Alma

Sponsorlu Bağlantılar

maximum42

Üye
    Konu Sahibi
Mağazadan Uygulama Satın Alma
Arkadaşlar mağazadan uygulama satın aldım 12 tl lik fakat benim karttan sadece 2 tl düştü. Sonradan mı yansıtılacak bilgisi olan var mı?

OozyStaw

OozyStaw

Üye
aradan bir kaç gün geçtikten sonra microsoft parayı alıyor

saynesim

saynesim

Üye
arkadaşlar cüzdan da kart sil diyorum silmiyor bilgi sahibi olan varmı Microsoft hesabına yönlendirdi orda olmadı nasıl bu kredi kartını ordan hesaptan kaldıracağım

serinaga

serinaga

Üye
arkadaşlar cüzdan da kart sil diyorum silmiyor bilgi sahibi olan varmı Microsoft hesabına yönlendirdi orda olmadı nasıl bu kredi kartını ordan hesaptan kaldıracağım

Cüzdandaki kartı silmeniz için Microsoft hesabınıza daha önceden yetkilendirdiğiniz PC yada Notebook üzerinden girmelisiniz. Eğer bunu hatırlamıyorsanız kullanmakta olduğunuz bir PC yada Notebook'u yetkilendirip yaklaşık bir ay onaylanmasını beklemelisiniz, ancak o zaman ilgili kartınızı silebilirsiniz.

Edit : Microsoft güvenliğine bakarmısınız arkadaşlar :cool
Arkadaşlar mağazadan uygulama satın aldım 12 tl lik fakat benim karttan sadece 2 tl düştü. Sonradan mı yansıtılacak bilgisi olan var mı?

Eğer tanımlamış olduğunuz karttan yaptığınız ilk alışverişiniz ise Microsoft deneme amaçlı 2 TL. gibi bir satınalma yapıp tekrar geri iade ediyor, yaptığınız alışverişin gerçekleşmesi ise 3 gün sonra gerçekleşiyor. Eğer sanal kart ile alışveriş yaptıysanız limiti hemen sıfırlamayın, 3-5 gün beklesin. Normal kredi kartı kullandıysanız hesap kesim tarihinden sonra işlemi rahatlıkla görebilirsiniz, aksi durumda Microsoft size satın almanın gerçekleşmediği yönünde e-mail ile bilgilendirme yapar merak etmeyin ...

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Kartınızla mağazadan birşey almışsanız, bunun tahsilatı gerçekleşmeden kartı silemiyorsunuz diye biliyorum :hmmm Tahsilat da genellikle alışverişten 3 gün sonra gerçekleşiyor.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
erdgnblt

erdgnblt

Üye
Buradan bir hatırlatma da ben yapmak istyorum. Sanal kart kullanan arkadaşlar süreyi 1 yapmalarında fayda var. Parayı sonradan aldığından kartın süresi bitmiş olursa hesabınız donduruluyor ödeyene kadar. (askıya alınıyor)

ON9

ON9

Üye
Konuyla ilgili benim de sorum şu olacak...
İndirime ya da daha doğrusu fırsat zamanında aldığım uygulamaların bazılarını daha sonra lazım olur diye kaldırmıştım. geçenlerde yuklemeye çalıştım. cüzdan pin sayfası geliyor. olmamış mı acaba. pini girsek tekrar satın almış mı oluyoruz.???

erdgnblt

erdgnblt

Üye
Konuyla ilgili benim de sorum şu olacak...
İndirime ya da daha doğrusu fırsat zamanında aldığım uygulamaların bazılarını daha sonra lazım olur diye kaldırmıştım. geçenlerde yuklemeye çalıştım. cüzdan pin sayfası geliyor. olmamış mı acaba. pini girsek tekrar satın almış mı oluyoruz.???

Satın alırken "daha önce zaten satın aldınız" diye hata gelir, ödeme almaz.

Üst Alt