Ingraal BlueRadar v1.10.S60v3 SymbianOS9.1 BiNPDA... N73te denendi...

Sponsorlu Bağlantılar

kuttik

Üye
program hicbir ise yaramiyor... En azindan aciklandigi ise yaramiyor.Yani bluetoothlu telefonlar hangi tarafta isi hikaye.

hasanyar

hasanyar

Üye
saol kardeş güzelmiş :D

zodiac_limp

zodiac_limp

Üye
tamam iyi güzel yapmışlar da nasıl kullanılır bu program bilen varsa yazsın lütfen

osezer10

osezer10

Üye
bu konumunu göstermiyoki sadece orda olup olmadıgını sölüyo

dalgicc

Üye
deniycem tşkrler:D

xkadir61

xkadir61

Üye
bu dosyayı rar'dan çıkarınca pc virüs uyarısı veriyor. yükleyemedim . başka varmı?

james54

james54

Üye
arkadasım gerksiz pro bu çunku bluetooth cihazının yonunu deıl sadece kapsama alanında olup olmadıgını soyluo,yanı sadece 10 metre yakınında mı deıl mı onu soyluo yanlış bılgı vermyelım lutfen

Arazlam

Arazlam

Üye
teşekkürler

cezacartel

cezacartel

Üye
paylaşım için saol işime yaramaz

james54

james54

Üye
beyler tamamen kandırılmaktasınız ben kurdum denedımmm sadece aradıgınız bluetoth cıhazınız etkın olup olmadıgını soyluo yanııı bı ekstrası yokk bunu telın kendısıde yapmıo mu zatennn

zodiac_limp

zodiac_limp

Üye
hayır hiç bir şeye yaramıyor bence ben yükledim hata da vermedi ama bulmuyor malesef varsa bulan solesin

luupuus

luupuus

Üye
işe yaramıyo:@

ozan_106

ozan_106

Üye
saol arkadaşım

zodiac_limp

zodiac_limp

Üye
valla benim N73 var ama yükledim sorunsuz çalışıyor ama burnunun dibindeki bluetooth bulamıyooo bence yüklemeyin

Simyaci1

Üye
çalısmıyor ya seltifikası geçmiş gibi bişi diyor

ggsmart

Üye
hoca n73 çalışmıyorrrrr olmuyooo

efe_hrn

Üye
Aga bende "sertifika süresi geçmiş!" diyor. Bir çok tarihi denedim fakat olmadı. Ne yapabiliz?!

sheik38

sheik38

Üye
kardeşş burda parola istiyo ne yapacazzzz....

akrep_kral05_05

Üye
n70 de sorunsuz çalışıyo

sakarya:zekit

sakarya:zekit

Üye
Süresi geçmiş sertifika hatası veriyo onu kullanmak için durmadan tarihi geri mi alcaz daha uzun süreli alabilceğimiz bi blueradar programı varmı. Teşekkürler, emeğine sağlık...

Üst Alt