Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
program hicbir ise yaramiyor... En azindan aciklandigi ise yaramiyor.Yani bluetoothlu telefonlar hangi tarafta isi hikaye.
hasanyar
Üye
saol kardeş güzelmiş
zodiac_limp
Üye
tamam iyi güzel yapmışlar da nasıl kullanılır bu program bilen varsa yazsın lütfen
osezer10
Üye
bu konumunu göstermiyoki sadece orda olup olmadıgını sölüyo
dalgicc
Üye
deniycem tşkrler
xkadir61
Üye
bu dosyayı rar'dan çıkarınca pc virüs uyarısı veriyor. yükleyemedim . başka varmı?
james54
Üye
arkadasım gerksiz pro bu çunku bluetooth cihazının yonunu deıl sadece kapsama alanında olup olmadıgını soyluo,yanı sadece 10 metre yakınında mı deıl mı onu soyluo yanlış bılgı vermyelım lutfen
Arazlam
Üye
teşekkürler
cezacartel
Üye
paylaşım için saol işime yaramaz
james54
Üye
beyler tamamen kandırılmaktasınız ben kurdum denedımmm sadece aradıgınız bluetoth cıhazınız etkın olup olmadıgını soyluo yanııı bı ekstrası yokk bunu telın kendısıde yapmıo mu zatennn
zodiac_limp
Üye
hayır hiç bir şeye yaramıyor bence ben yükledim hata da vermedi ama bulmuyor malesef varsa bulan solesin
luupuus
Üye
işe yaramıyo
ozan_106
Üye
saol arkadaşım
zodiac_limp
Üye
valla benim N73 var ama yükledim sorunsuz çalışıyor ama burnunun dibindeki bluetooth bulamıyooo bence yüklemeyin
Simyaci1
Üye
çalısmıyor ya seltifikası geçmiş gibi bişi diyor
ggsmart
Üye
hoca n73 çalışmıyorrrrr olmuyooo
efe_hrn
Üye
Aga bende "sertifika süresi geçmiş!" diyor. Bir çok tarihi denedim fakat olmadı. Ne yapabiliz?!
sheik38
Üye
kardeşş burda parola istiyo ne yapacazzzz....
akrep_kral05_05
Üye
n70 de sorunsuz çalışıyo
sakarya:zekit
Üye
Süresi geçmiş sertifika hatası veriyo onu kullanmak için durmadan tarihi geri mi alcaz daha uzun süreli alabilceğimiz bi blueradar programı varmı. Teşekkürler, emeğine sağlık...