Drogba Avrupa'da manşette

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
doctorrr

doctorrr

Üye
    Konu Sahibi
Drogba Avrupa'da manşette
Galatasaray'daki ilk maçında gol atıp, asist yapan Didier Drogba'nın performansı övgü topladı. Guardian, Marca ve Daily Mail gibi dış basının önde gelen gazeteleri Fildişili golcüyü manşetlerine taşıdı.



Didier Drogba'nın Galatasaray formasıyla çıktığı ilk maçta golle buluşması dışbasında da büyük yankı uyandırdı. Fildişili forvetin Akhisar Belediyespor filelerine gönderdiği golle kalitesinden birşey yitirmediğinin altını çizen gazeteler Drogba'ya övgülerde bulundu.

Ada basınının saygın gazetelerinden Guardian, haberinde "Drogba vakit kaybetmedi. Oyuna girdikten sadece 5 dakika sonra muhteşem bir kafa vuruşuyla sessizliği bozdu" ifadelerine yer verdi.

İngiliz basınının önde gelen bir diğer gazetesi Daily Mail ise Chelsea'ye atıfta bulundu. İngiliz ekibinin Drogba'yı Şangay Şenhua'ya kaptırdığını ve Fildişili oyuncunun daha sonra Galatasaray'a transfer olduğunu yazan Daily Mail, "Ne kaçırdığını gör Chelsea" ifadelerine yer verdi.

İtalyan Gazzetta Dello Sport ise Drogba'nın oynadığı ilk karşılaşmada iz bırakmayı başardığını yazdı. Gazete, bir gol atan Drogba'nın bir de asist yaptığını belirtirken, eski Inter’li Wesley Sneijder'in de maçın iyileri arasında yer aldığını okuyucularına aktardı.

İspanyol Marca gazetesi ise, "Drogba'nın Galatasaray'daki başlangıcı bundan daha iyi olamazdı" diyerek, oyuna girdikten 5 dakika sonra fileleri havalandıran sarı-kırmızılı futbolcuya övgü yaptı.
 


KayraBey

KayraBey

Üye
Sonraki maçlar önemli olan. İlk maçta olur böyle şeyler :)
 
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
shalkei yenmek lazım drogba
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

47MaDo47
Cevap
1
Görüntüleme
299
Mad EagLe
Kdr05
Cevap
0
Görüntüleme
356
Kdr05
mürteza16
Cevap
0
Görüntüleme
271
mürteza16
jojo_va
Cevap
2
Görüntüleme
471
jojo_va


Üst Alt