Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İngiliz Arkadaş
Sponsorlu Bağlantılar
fyunusyildiz
Üye
Konu Sahibi
İngiliz Arkadaş
Arkadaşlar kendime internetten ingiliz bir arkadas bulup . onunla muhabbet edip . ingilizcemi gelistirmek istiyorum . nereden bulabilirim bu tur insani . yardim lütfen
Mesut Aktaş
Emekli Yönetici
omegle
Revengeful
Emekli Yönetici
Interpals
edit: Ama Türk sapıklar sayesinde orası da bitti. Bitti demiyelimde bazı yabancı kızlar Türkler yazmasın lütfen diye mesaj bırakıyorlar duvarlarına
Son düzenleme:
Nextman
Emekli Yönetici
DirectSpeak kapanmasa iyi olurdu ama yazık oldu Güzel diyaloglar oluyordu 6 Ay içinde felsefe tartışacak aşamaya gelebiliyordu insan tanıdığım kişilerde vardı
Son düzenleme:
teknolojibaronu
Üye
SKOUT android platformunda bi ton yabancı var bazen asyalılar denk gelior
fyunusyildiz
Üye
Konu Sahibi
Skout a bakacagim dostum teşekkürler
Neisseria.Ps
Üye
Omegle'da interest bölümüne yabancı dilde birşeyler yazarsan yabancılar çıkar.
fyunusyildiz
Üye
Konu Sahibi
yok dostum omegleye sicak bakmiyorum
Quantal Quetzal
Üye
İspanyol arkadaşım var aynı yaştayız 8 aydır konuşuypruz ingilizcem gelişti. facebook aracılığı ile buldum çocuğu ma antuan
-India-
Üye
busuu.com der köşeme çekilirm
Mad EagLe
Üye
Harbi bende düşünüyorum bunu ama bayan olsun genelde embesil oluyorlar çünkü boş konuşuyorlar bayana yine yüzü suyu hürmetine katlanıyorsun
Interpals
edit: Ama Türk sapıklar sayesinde orası da bitti. Bitti demiyelimde bazı yabancı kızlar Türkler yazmasın lütfen diye mesaj bırakıyorlar duvarlarına