[Infinite Dreams] Let's Create! Pottery v1.00(1) Symbian^3 Signed

Sponsorlu Bağlantılar

as467

as467

Üye
renkler bozuk bende maviler kırmızı görünüyor falan

kiraz.muhammed1

kiraz.muhammed1

Üye
aynen

umitgul18

umitgul18

Üye
ya bu hd mi benim tel Nokia 500 hd kaldırmıyor telefonum tikliyorum ekrana acilmiyor

tevley

tevley

Üye
:tşk:

Highlanders

Highlanders

Üye
Teşekkürler :D

furkanyerlikaya

Üye
bnde bu oyun eskiden çalışıyordu bi güncelleştirme yukledim sanırım ondan sonra bozuk çalışmaya basladı renkleri karıştı tavsiyesi olan var mı

Topal Pire

Topal Pire

Üye

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
ya yaptığımız vazoları nasıl satıyoruz?

lemaynak

lemaynak

Üye
merhaba tel n8
çok güzel bi program yalnız bazen vazolara bir hal oluyor şekilleri gidiyor. Ve tuşlarda bazen çalışmıyor.
Şekileri gideni satınca düzeliyor lakin dediğim gibi tuşlar 5-6denemeden sonra açıyo.

- - - Eklendi - - -

ya yaptığımız vazoları nasıl satıyoruz?

vazoyu fırınladığın yere tıkla yine satış böşümünü görürsün

yutkun

yutkun

Üye

emrh77

emrh77

Üye
With " Let's Create! Pottery " making ceramics has never been more simple and fun! Become a true artist and create " one of a kind " pottery items and share them with your friends! Throw the clay on the wheel, release all your artistic talents and take benefit of dozens of materials available in order to create your own design! Even when you glaze and fire your very first pot you will feel accomplished and relaxed as pottery is the best way to relieve your everyday stress and find your inner peace.

[video=youtube;KxMb5f085lw]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=KxMb5f085lw[/video]

İNDİR

kardeş bu oyunun camdan vazo yapma versiyonu var mı ?

joker..

Üye
arkadaşlar ben bu oyunu sorunsuz oynuyordum.nokia 603 telefonuma güncelleme yaptım sonra oyundaki renkler karıştı...yardımcı olabilcek var mı

berkoto38

berkoto38

Üye
oyun müthiş

Smpo

Üye
aylardır bu oyunu arıyorum tşk ederım ellerıne sağlık

ılgınbursa

Üye
arkadaşım mobile upload sitesine yükler misin

Bloxx00102

Bloxx00102