İnen Sis Dosyasını Otomatik Açılıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yaren_dede

yaren_dede

Üye

sis dosyalarını yükledikten sonra tarayıcı siliyor. Arkadaş buna çözüm arıyor.

tamamda iptal edince siliniyor diyor. indirme bitmeden gözükmüyor zaten indirmeyi tamamlaması gerekiyor... Indirirken dosyayı yöneticide görmek istiyorsa opera kullansın oda yapıcak birşey yok kendi tarayıcısı bu şekilde çalışıyor indirme bittikten sonra download klasörunde mevcut bulunuyor dosya

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
tamamda iptal edince siliniyor diyor. indirme bitmeden gözükmüyor zaten indirmeyi tamamlaması gerekiyor... Indirirken dosyayı yöneticide görmek istiyorsa opera kullansın oda yapıcak birşey yok kendi tarayıcısı bu şekilde çalışıyor indirme bittikten sonra download klasörunde mevcut bulunuyor dosya

kardeşim boşweer ben şimdiye kadar yapabildim benim yontemimle yapamayanlara diycek sözüm yok salla gtsin. Sana bisey olmasın yeter

----------Eklendi @ 22:10:47 ---------- Yazıldı @ 22:10:29 ----------

kardeşim boşweer ben şimdiye kadar yapabildim benim yontemimle yapamayanlara diycek sözüm yok salla gtsin. Sana bisey olmasın yeter

zaten indirmeyi iptal etmiceksin kankim ve indirmeyi tamamladıktan snra diyorum ama benim jeton yeni düştü k.bakma tabi indirince yüklemezsen zaten hfza kartında downloads da oluyodu. Ben demek istediğini anlamamıştım pardon ama benim dediğim şekilde de oluyor. Ben zorunu yapıyormusum he he şaşkın ben.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
:-) kardeşim valla bende yanlış bilgi veriyorum sandım diğer tarayıcıdan sis dosyası indirdim Aynen dediğim gibi oluyor. zaten seninde dediğin gibi indirirken aç demezsek programı yüklemiyor

TheMadness

TheMadness

Üye
Opera mini kullan şarjı az kullanıyor mobile'a göre

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
:-) kardeşim valla bende yanlış bilgi veriyorum sandım diğer tarayıcıdan sis dosyası indirdim Aynen dediğim gibi oluyor. zaten seninde dediğin gibi indirirken aç demezsek programı yüklemiyor

k.bakma kardeşim benim hatam az kalsın yanlış yönlendirme yapcaktim. Topu çizgiden döndürdük wala. Ama benim jetonda bi problem var bazen takılı kalıyooo:):):)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
hem şarj hem hız yönünden hepsinden iyi

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
    Konu Sahibi
tamam arkadaşlar yapacak birşey kalmadı birşey indirirken opera kullanacağım. artık fp1 gelince belki bu sorunu hallederler.

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Başka tarayıcı önerme, xplore üşenirim, inene kadar bekleyemem.
Alay mı ediyorsun?!
Telefonun kendi tarayıcısı asıl şarj düşmanıdır. İndirilen verileri kıyaslasaydın bunu rahatça anlardın!

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
    Konu Sahibi
Başka tarayıcı önerme, xplore üşenirim, inene kadar bekleyemem.
Alay mı ediyorsun?!
Telefonun kendi tarayıcısı asıl şarj düşmanıdır. İndirilen verileri kıyaslasaydın bunu rahatça anlardın!

kardeş üstteki mesajımda opera kullanacağım dedim. niye tersledin şimdi ?

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
    Konu Sahibi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt