İnen Sis Dosyasını Otomatik Açılıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
    Konu Sahibi
İnen Sis Dosyasını Otomatik Açılıyor
Arkadaşlar başlıktaki gibi inen sis dosyasını direk açıyor ve yükleme bittikten sonra veya iptal ettikten sonra inen sis dosyasını siliyor. Ayarlara baktım ama bununla ilgili birşey bulamadım. Arkadaşlar eğer bu konuda yardım edebilirseniz sevinirim. (Lütfen Başka Bir Tarayıcı Önermeyin. Çünkü Şarzı Acayip Sömürüyorlar.)

• Beğen
Tepkiler: yutkun

Uqur5445

Üye
ayarlar genelden ındırrken aç var kapat onu

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
operadan indırme yaparken yoksay falanmı dıyor anlamadım tam olarak

realplayer2

realplayer2

Üye
merak etme kardeşim çok basit bi yöntemi var. indirme başlamadan önce örneğin nokia haritalar indirilsin mi diye soruyo ya hani sende evet diyosun; eğer evet demeden indirilsin mi yazan ekranda inene kadar beklersen indikten sonra direk olarak dosya kaydedildi diyo yani download klasörüne kaydetmiş oluyo.

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
    Konu Sahibi
operadan indırme yaparken yoksay falanmı dıyor anlamadım tam olarak

telefonun kendi tarayıcısı inen sis dosyasını oto açıyor ve sis dosyası yüklenince veya yüklemeyi iptal ettiğimde inen sis kendiliğinden siliniyor

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
sılineceginı sanmam dosyalardan yüklü dosyalara bir bak

realplayer2

realplayer2

Üye
benim yöntemi bi uygula sen:)

realplayer2

realplayer2

Üye
ama illa ki sana inen sis dosyası lazımsa başka çaren yok birisine razı olacaksın yaw:)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
yüklü dosyalara baktınmı

kalbimdesiin

Üye
Cok kolay bi yöntemi var sis indikten sonra yüklensinmi diye soru soruyor hiç birşeye basmadan menü tuşuna basın x plore yi çalıştırın sırasıyla kontrol edin c system dmgr e system dmgr hafıza karti varsa f system dmgr klasörünun içindeki klasörleri Tek Tek kontrol edin mutlaka birinde çıkıyor genelde e hafıza karti varsa f ye gidiyor

----------Eklendi @ 21:08:19 ---------- Yazıldı @ 21:05:16 ----------

Dosyayı istediğiniz şekilde kopyalayabilirsiniz kes yapmayın kopyalama yapın

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Opera kullan kaydedersin direk.

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
    Konu Sahibi
Cok kolay bi yöntemi var sis indikten sonra yüklensinmi diye soru soruyor hiç birşeye basmadan menü tuşuna basın x plore yi çalıştırın sırasıyla kontrol edin c system dmgr e system dmgr hafıza karti varsa f system dmgr klasörünun içindeki klasörleri Tek Tek kontrol edin mutlaka birinde çıkıyor genelde e hafıza karti varsa f ye gidiyor

----------Eklendi @ 21:08:19 ---------- Yazıldı @ 21:05:16 ----------

Dosyayı istediğiniz şekilde kopyalayabilirsiniz kes yapmayın kopyalama yapın

yardımın için teşekkürler bu yöntemle oluyor ama her dosya indiğinde bunu yapmaya üşenirim ben :D

----------Eklendi @ 21:19:07 ---------- Yazıldı @ 21:18:36 ----------

yüklü dosyalara baktınmı

maalesef yok orda

----------Eklendi @ 21:21:37 ---------- Yazıldı @ 21:19:07 ----------

Opera kullan kaydedersin direk.

ah be canım kardeşim konuda başka tarayıcı önermeyin demiştim ama galiba operaya kaldım yine. Aslında çok pratik bir tarayıcı ama sarjı sömürüyor resmen

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
kardeşim format at.

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
ben hep bunu yapıyorun oluyor kardeşim.

1.İdirirken aç kapalı olsun
2.Dosyayı indirmeye başlayınca menüye git ve x-plore yi aç.
3.İndirme bitince yüklensin mi diye sorunca yada sormadan menüye dön ve x-plore ye geçiş yap.
4.X-plore den hafıza kartına gir ve ordan system klasörüne gir, dmgr adlı klasörün içinde bir klasör ve onun içinde bir klasör daha var İNDİRMESİNİ YAPTIĞIN DOSYA O KLASÖRÜN İÇERISİNDE
5.Oradaki dosyayı direk hafıza kartına kopyala tamamdır.(sakın taşıma sadece kopyala kardeşim)

biraz karışık gibi ama aslında basit. Önbellekten almış oluyorsun dosyayı.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
e hafızaya kaydediyor dosyaları indirmeyi iptal edersen doğal alarak siler dosyayı yarım dosya zaten ne ise yarar iptal etmek yerine tarayıcıyı kapatırsan daha sonra tarayıcıyı açınca kaldığı yerden devam ediyor, indirmeyi tamamlarsan sis dosyalarını hafıza kartında download klasörune kayıt yapıyor, ses dosyalarınıda data içindeki download klasörüne kayıt yapıyor

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
e hafızaya kaydediyor dosyaları indirmeyi iptal edersen doğal alarak siler dosyayı yarım dosya zaten ne ise yarar iptal etmek yerine tarayıcıyı kapatırsan daha sonra tarayıcıyı açınca kaldığı yerden devam ediyor, indirmeyi tamamlarsan sis dosyalarını hafıza kartında download klasörune kayıt yapıyor, ses dosyalarınıda data içindeki download klasörüne kayıt yapıyor

sis dosyalarını yükledikten sonra tarayıcı siliyor. Arkadaş buna çözüm arıyor. Ztn indirme bittkten sonra yüklensin mı diye sorunca hiç bişey yapmadan direk görev yöneticisini kullanarak x-plore ye gdip dediklerimi yaparsa istedigi dosyaları elde etmiş olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt