Burada asgari ücret ile geçinen insanları düşününce bir oyuna 12 ₺ verdiğimizi düşünüyorum.10 oyunda 120 ₺ yapar. Büyük bir meblağ şahsen. Ücretlendirme mevzusu ülkelerin ekonomik şartlarına göre yapılsaydı o zaman herkes satın alma seçeneğini tercih ediyor olurdu. Yetkililer bu şıkkı pek tercih etmiyor sonra insanlar ister istemez gücü yetmediği için korsan olarak indirip kuruyor. Suçu birazda karşı tarafta aramak lazım. Çok para kazanacağıza uygun fiyat aralığında satış yapın daha fazla indirme sayısına sahip olun.
La bebeler biz nasıl insanlarız la?
Şaka bi' yana telefona uygulama indirmeyeli uzun zaman oldu. İnternette de bir tek Naruto izliyorum o kadar(aslında telefona atıp izliyorum neyse) Şarkı da dinlemem zaten.
Yalnız geliştiriciler de ücretli bir program hazırlarken biz kullanıcıların internetten bulacağını göze alıyor. Tabi ki günah olabilir ama fiyatta fazla uçmasınlar, Mesela dr.web şuan 75 dolar
Arkadaşlar ben bilgisayar oyunları hakkında konuşayım. Bilgisayar oyunları 70 TL'den başlıyor. Normalde oyunlar bu kadar pahalı değil ama vergilerin çokluğu yüzünden bu kadar pahalı oluyor. Bu ücretleri bir oyun için ödemek insanların bütçesini zorlayabilir. Ancak büyük ihtimal günah arkadaşlar. Fetva hattına soran var mı?