ellerine saglik
ilk defa goruyorum
Turk insani ve ZEKA
s.a oncelikle arkadaslar bu resimde ki ferdi benim öz amcam olur ayrıca o bidonun yanında birde 3 basamaklı bir merdiven de var onu cekmemiş arkadasşimdi arkadas demişki turk insanı ve zeka arkadasım şimdi sana bir şey diyicem orası ingliz burnudur incir adasıda gercek bir adadır şimdi sen zeki kardeşim sole bakiyim oraya bu yapılandan başka ne koyabiliriz zekisinya sen bul burdan bana yaz bende oraya senin solediğin dahice fikri yapıcam söz veriorum altınada senin adını yazdırıcam ve sana ozel birşey olucak o tamammı.. herkeze ii forumlar..
Yalnız tam suç üstü yakalanmış gibi bir durum oluşmuşHani dedikodu yaptığın kişinin o sırada yanıbaşında bitmesi gibi
![]()
olabilir kardeşim komiksiniz işte komiksiniz...s.a oncelikle arkadaslar bu resimde ki ferdi benim öz amcam olur ayrıca o bidonun yanında birde 3 basamaklı bir merdiven de var onu cekmemiş arkadasşimdi arkadas demişki turk insanı ve zeka arkadasım şimdi sana bir şey diyicem orası ingliz burnudur incir adasıda gercek bir adadır şimdi sen zeki kardeşim sole bakiyim oraya bu yapılandan başka ne koyabiliriz zekisinya sen bul burdan bana yaz bende oraya senin solediğin dahice fikri yapıcam söz veriorum altınada senin adını yazdırıcam ve sana ozel birşey olucak o tamammı.. herkeze ii forumlar..
Resim 2005 verilmiş. 2 yıl sonra arkadaş gelmiş 1ci mesajında amcasıyle dalga geçildiğini zanettiği mesaja itiraz etmiş. bir daha mesaj yazmamış..
ilginç![]()
ναη_нσιנ∂σηк;452045' Alıntı:Fake'imsi bir arkadaş sanırım![]()
ναη_нσιנ∂σηк;452045' Alıntı:
Fake'imsi bir arkadaş sanırım![]()