Üye değilim ama inciyi takip ederim
Tansiyona,kollesterole,kansızlığa,uykusuzluğa,sinir bozukluğuna iyi geliyor.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

inciye nasıl giriliyo?
DNS değiştirerek giriliyorinciye nasıl giriliyo?

Tövbe tövbecCc İnci sever cCc![]()

Tövbe tövbe![]()

Has inciciyim.. ekşiye hiç girmedim.. bi ara girmeye çalıştım ama kendimi bi tuhaf hissettim, midem bulandı, başım döndü.. sonrasını hatırlamıyorum.
edit: o değil de mobilden oy atılmıyor.. 'onayla' var, tıklayınca 'seçmediniz' diyor... seçme bölümü yok ki seçelim!

İnci sözlüğün şuanki haline kesinlikle ekşi sözlüğü tercih ederim.İnci sözlük öyle ilk açıldığı yıllardaki gibi değil.Çoluk çocuk moda oldu inciye yazar olmak havalı diye doluştu insanları küçük düşürme çabalarına girdiler.E öyle olunca caps'ler ve swf'ler dışında boş bir sözlük haline geldi.
burdan serkana selam söylemek istiyorum... Serkaaaan serkaan senin annnn baaac ığğ
sözlüğü ne hale getirdi!
)Adam baktı inci sözlük tuttu ben de sözlüğün kurucusuyum dedi ve piyasaya çıktı.Serkan neyse de ben bu adamı hiç sevmiyorum
Yakın zamanda umut kullar diye biri çıktı şimdi de.Başlarda hiç ismi duyulmuyordu bütün küfürü serkan yiyordu(şimdi senin de yaptığın gibi)Adam baktı inci sözlük tuttu ben de sözlüğün kurucusuyum dedi ve piyasaya çıktı.Serkan neyse de ben bu adamı hiç sevmiyorum
![]()