İnci Sözlük vs Ekşi Sözlük

Sponsorlu Bağlantılar

İnci Sözlük vs Ekşi Sözlük

• İnci Sözlük

Kullanılan: 6 37.5%
  • Ekşi Sözlük

Kullanılan: 10 62.5%

• Kullanılan toplam oy
    16
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tempestshine

tempestshine

Üye
İnci sözlük Adana mahkemesi tarafından yasaklanmış :D neyse ben entellere devam :D

CABBAR

CABBAR

Üye
Üye değilim ama inciyi takip ederim :)
Tansiyona,kollesterole,kansızlığa,uykusuzluğa,sinir bozukluğuna iyi geliyor.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
  • Beğen
Tepkiler: CABBAR
15097

15097

Üye
Ekşi sözlük yazarıyım : ?

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
ekşi :hmmm

Daha çaylağım ya neyse :ehe sıra bir türlü gelmiyo :zzz:

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
İnci sözlüğün şuanki haline kesinlikle ekşi sözlüğü tercih ederim.İnci sözlük öyle ilk açıldığı yıllardaki gibi değil.Çoluk çocuk moda oldu inciye yazar olmak havalı diye doluştu insanları küçük düşürme çabalarına girdiler.E öyle olunca caps'ler ve swf'ler dışında boş bir sözlük haline geldi.

Del Rey

Del Rey

Üye
Kesinlikle EkşiSözlük.

İnci Sözlük'teki bazı insanların kafa yapıları gayet güzel olabilir. (Michael Sikkofield gibi) Ancak ipe sapa gelmez, serseri takımı gibi dolaşan, olup olmayacak yerde akla hayale gelmeyecek küfürler eden, dar kafalı ve çevresi oldukça dar olan birçok insan da yine İnci'de mevcut.

EkşiSözlük bir şarkıya yapılan yorumlara bakmak veya gündemlere ne yorum yapılmış öğrenmek için kesinlikle daha eğlenceli ve profesyonel.

İnci OUT, Ekşi IN.

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
MetQ7

MetQ7

Üye
    Konu Sahibi
cCc İnci sever cCc :D

TheMadness

TheMadness

Üye
Ek$i iyi :D

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
Has inciciyim.. ekşiye hiç girmedim.. bi ara girmeye çalıştım ama kendimi bi tuhaf hissettim, midem bulandı, başım döndü.. sonrasını hatırlamıyorum.

edit: o değil de mobilden oy atılmıyor.. 'onayla' var, tıklayınca 'seçmediniz' diyor... seçme bölümü yok ki seçelim!

15097

15097

Üye
Has inciciyim.. ekşiye hiç girmedim.. bi ara girmeye çalıştım ama kendimi bi tuhaf hissettim, midem bulandı, başım döndü.. sonrasını hatırlamıyorum.

edit: o değil de mobilden oy atılmıyor.. 'onayla' var, tıklayınca 'seçmediniz' diyor... seçme bölümü yok ki seçelim!

:naughty:

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
İnci sözlüğün şuanki haline kesinlikle ekşi sözlüğü tercih ederim.İnci sözlük öyle ilk açıldığı yıllardaki gibi değil.Çoluk çocuk moda oldu inciye yazar olmak havalı diye doluştu insanları küçük düşürme çabalarına girdiler.E öyle olunca caps'ler ve swf'ler dışında boş bir sözlük haline geldi.

burdan serkana selam söylemek istiyorum... Serkaaaan serkaan senin annnn baaac ığğ
sözlüğü ne hale getirdi!

wade_flash.3

wade_flash.3

Üye
Eksi sözlükten nefret ediyorum.
Tabii nefret etmek için çok mantıklı sebeplerim var, sadece ben bilsem yeterli.

MetQ7

MetQ7

Üye
    Konu Sahibi

burdan serkana selam söylemek istiyorum... Serkaaaan serkaan senin annnn baaac ığğ
sözlüğü ne hale getirdi!

Yakın zamanda umut kullar diye biri çıktı şimdi de.Başlarda hiç ismi duyulmuyordu bütün küfürü serkan yiyordu(şimdi senin de yaptığın gibi:ehe)Adam baktı inci sözlük tuttu ben de sözlüğün kurucusuyum dedi ve piyasaya çıktı.Serkan neyse de ben bu adamı hiç sevmiyorum:off:

Metin MF

Metin MF

Üye
inci sözlük digiturk maç linkleri paylaştığı için engellendi

- - - Eklendi - - -

Yakın zamanda umut kullar diye biri çıktı şimdi de.Başlarda hiç ismi duyulmuyordu bütün küfürü serkan yiyordu(şimdi senin de yaptığın gibi:ehe)Adam baktı inci sözlük tuttu ben de sözlüğün kurucusuyum dedi ve piyasaya çıktı.Serkan neyse de ben bu adamı hiç sevmiyorum:off:

Serkan is my girl :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...