Kelime ve cümle anlamı yerine, bilinen sözlüklerin kısa detayları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
maxirabit

maxirabit

Üye
    Konu Sahibi
Kelime ve cümle anlamı yerine, bilinen sözlüklerin kısa detayları
3 temel sözlük vardır, bunlar ekşi, uludağ ve inci olarak ayrılır, aog - itü'yü saymıyorum çünkü itü de pek fazla yoğunluk olmaz diğerleri kadar, aog zaten başlı başına facebook alt yapısı olduğu için orası bağımsız mizah olarak geçer, amacı olmayan guruptur açılımı.

Ekşi;
Genelde fularlarıyla, şabı elinde, romanı ve klasik müziğini dinleyen, gözlüklü bir amca canlanır gözünüzde ama olayın iç yönü çok farklıdır, yazar olabilmek için yıllarca badi kalabiliyorsunuz, sizi her gün sıraya atan bir yazar onay sistemi vardır. Daha önceleri kaliteli bir yerdi zaten sözlüklerde ilk oluşumu başlatan ekşidir. Fularlı amcaların tersine, şahinleriyle gezen, müziği son ses açan, bir arabaya 5 kişi binen erkek topluluğu tarzında kişiler sizi karşılar, bununda sebebi, ekşi de kızıl saçlı kızların fazla var mantığı olduğundandır. Saldırma iç güdüsüyle sözlüğe bodozloma dalıp, kızıl saçlı kadın avına çıkarlar.

İnci;
Aralık 2009 da kurulduğunda, dutluktu ve çok güzel bir yerdi, tabi bir yere kadar öyleydi. Seviye faktörü olarak, nesil durumu vardır, hatta nesili yüksek olan kişileri, nesili düşük olan kişiler ezer, nesilcilik yaparlar, jargonu ve argosu vardır, argosu sansürlenir cezaları yüzünden. Alt yapısını serkan oluşturur, inci de serkanla dalga geçmek başlı başına bir oluşumdur, tabi sadece bunu sözlük içinde yapabilirsiniz. İncide nesiller yükseldikçe, sözlüğün dört bir yanını ergenler sardı, vendetta maskesi takan ;"abi büz incücüyük" demeye başladılar, mizah ve seviye kısmı sadece;"zaaaxd" den oluşur oldu. Sahte haberlerle, trollerle bazen arada görebilirsiniz ama eskisi gibi parlak dönemini çoktan kaybetti.

Uludağ;
Serkanın alt yapısıyla oluşan sözlüktür, incide rasat olan kişi, uludağda zall, aynı kişidir, çünkü ofisleri bir adım ötededir, iki kişide ismail oluyor. Uludağ da yazım hatası yapamazsınız, yaparsanız entryniz onaylanmaz, geçersiz sayılır, ilk üye olduğunuzda belirli bir düzeyde, yazım kurallarına uygun entry yazmanız lazım ki, yazar olarak sözlüğe katılabilmeniz için bu geçerlidir. Uludağ da yine aynı şekilde nesil olayı vardır, ne kadar geç kayıt olursanız, nesilciliğe maruz kalacağınızın kanıtıdır.

Elimden geldikçe 3 sözlükten kısaca bahsetmiş oldum, 3 üyle hatta diğerleriylede içli dışlı oldum ama bu 3 tanesi zaten en yoğun kullanılanlarıdır
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Doğuş Pertez
Cevap
0
Görüntüleme
509
Doğuş Pertez
Doğuş Pertez
Cevap
0
Görüntüleme
6K
Doğuş Pertez
Cevap
8
Görüntüleme
2K


Üst Alt