İnceleme : Vevo müzik programı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
    Konu Sahibi
İnceleme : Vevo müzik programı
Selam arkadaşlar başka bir müzik programıyla tekrardan karşınızdayım.

Programımız Youtube dan video izlemeye yarıyor.Tabikide görüntü kalitesi olarak HD gösteriyor çünkü Vevo'nun kanalı yani tamamen onun programı ve video bittiğinde otomatikman diğer videoya geçiyor arkadaşlar :)

Not:Program internet gerektiriyor.Telefondan sınırlı internet paketiniz var ise internet paketiniz hemen bitebilir uyarıyım wi-fi den bağlanmanız önerilir :oke:

Programı resimlerle açıklamaya başlıyayım arkadaşlar.Resimler tamamiyle benim ekran görüntülerinden arkadaşlar

Arkadaşlar bu ilk ekran programı açar açmaz bu geliyor arayüzlerden biri burada ekranda gösterilen sanatçının videoları gösteriliyor üstüne tıkladığımız zaman.

Burada ise arkadaşlar gördüğünüz üzere 3 seneçek var.
Videos:Vevo kanalının en çok izlenen şarkıları
Artists:İlk resimde belirtmiştim ya arkadaşlar sanatçının videolarını gösteriyor diye işte bu kısımda ise tüm sanatçılar var
Playlists:Arkadaşlar burada vevo kanalının kendisinin oluşturduğu şarkılar var yanlış anlamadıysam mesela 2012nin en iyi şarkıları yada 90ların gibi
Search:Video aratmaya yada sanatçı aratmaya yarıyor.Türkçe müzikleride aratıp izleyebilirsiniz arkadaşlar

Arkadaşlar burada vevo kanalına ait üyeliğimiz varsa eğer giriş yapabiliyoruz benim olmadığı için malesef oraya bakamadım.

Burası ise arkadaşlar top 10 gibi birşey ama neye göre sıralıyorlar onun hakkında bilgim yok malesef

Arkadaşlar görüntü HD demiştim fotoğrafa aldanmayınız :) Neyse arkadaşlar devam edelim
İnfo:Şarkı hakkında bilgi veriyor fakat ingilizce bilgi veriyor
Share:Size facebook ve twitterdan videoyu paylaşma imkanı veriyor ve yanılmıyorsam bu imkanlar sizin ne kadar çok sosyal ağla telefonu eşleştirdiyseniz o kadar seçenek artıyor.
Pin:Arkadaşlar bu özellik gerçekten hoşuma gitti.Beğendiğimiz bir şarkıyı menüye ekliyor.Tıkladığımızda programı açıp direk videoyu açıyor bizlere

İşte son olarakta paylaşma ekranı arkadaşlar

Evet arkadaşlar incelememizin sonuna gelmiş bulunmaktayız umarım incelemeyi beğenmissinizdir :)

Programın linki

• Beğen
Tepkiler: BrahimOkumus

gkcll

gkcll

Üye
:tşk:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
İnceleme için teşekkürler, elinize sağlık.

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
:tşk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt