cloudcomp
Üye
-
Konu Sahibi
-
Kardeşim onu cebinde taşırsan hasar görür. Bence SSD al.
Vatandakini al, gayet güzel, cebe sığar ve iş görürİyi bayramlar arkadaşlar hrici harddisk alacağım ve bu harddisk sürekli pantalonumun cebimde olacak o yüzden en ince en hafif en az alan kaplayan model arıyorum. Kapasite
maksimum 1 tb gerekiyor (1 tb olursa iyi olur)
İnternette gördüm 1.8" modellervarmış bunlar nasıl nereden temin edebilirim? Ürünü vatan, gold, teknosa dan birinden alıcam o yüzden mağazasında veya sitesinde mevcut ürün olursa sevinirim.
2 model baktım sizce hangisi veya daha iyisi varmı?
1.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
2.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bütçe maksimum 200 tl gibi bişey çok iyi bu dediğiniz bişey varsa 250 ye kadar çıkabilirim.
Ssd mi yazılışını tam bilmiyorum malesef ama o cepte taşınabilir ve yazma hızı çok yüksekHocam evet HDD zarar görebilir de SSD ne alaka
Vatandakini al, gayet güzel, cebe sığar ve iş görür:
Hocam, 1 TB lık SSDler pahalı ve bence SSD lerin de başka pc ye bağlanması tehlikeli, ömrü kısalıyor.Ssd mi yazılışını tam bilmiyorum malesef ama o cepte taşınabilir ve yazma hızı çok yüksek
Kardeşim onu cebinde taşırsan hasar görür. Bence SSD al.
Hocam evet HDD zarar görebilir de SSD ne alaka
Vatandakini al, gayet güzel, cebe sığar ve iş görür:
paylaştıkların arasından 2. linkteki güzelmiş fakat dayanıklılığı konusunda bişey diyemeyeceğim yalnız sana şu modeli öneririm hdd deiynce aklıma ilk wd gelir ve taş gibidir.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
hocamLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bunu kulanıyorum tasıma ynundende cihazın hız drumu yonundende cok rahatım önerrim
Ssd yi harici olarak nasıl bağlayabiliyoruz hocam usb üzerinden standart harici hdd gibi bağlanabiliyo mu?
Ben cevap vereyim. SSD leri harici olarak bağlamak için harici SSD kasaları var, aynı HDD lerde olduğu gibi. O kasayı SSD ye monte ederseniz, harici olarak kullanabilirsiniz, ama tavsiye ettiğim bir durum değildir+ SSD ler şu anda pahalı, yukarıda atmıştım 1 TB lığını. Biz SSD leri sadece yeni sistem toplayacaklara öneriyoruz ki zaten o SSD de 120 GB oluyor ve ucuz oluyor :
wd 1 tbde kronik bu hata varmış sanırım. hariciyi pcye takınca görüyor ama harici okunmuyor diye
google yaz haricinin ışığı yanıyor ama pc görmüyor diye wd çıkıyo geneldePeki 2 linkte verdiğim model arasında fark var mı görsellerde gold taki çok ince duruyor
Bunu bilmiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?