İnce çerçeveli bir Xperia modeline ait olduğu iddia edilen görsel

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
İnce çerçeveli bir Xperia modeline ait olduğu iddia edilen görsel
Sony'nin bu yıl tanıtacağı yeni amiral gemisi merakla beklenirken internete yeni bir görsel sızdırıldı.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bildiğiniz gibi Sony'nin en çok şikayet aldığı kısımlardan biri kalın çerçevelere yer veriyor olması. Net olmayan bu görselde ise telefonun çok ince bir çerçeveye sahip olduğu görüyoruz.

Yeni tanıtılacak modelin Xperia Z2 adı ile gelmesi ve teknik özelliklerinin aşağıda sıralandığı gibi olması bekleniyor.

- 5.2 inç 2560x1440 çözünürlüğünde ekran
- Snapdragon 800 veya 805 işlemci
- 3GB RAM
- 24MP kamera

Ekli dosyalar

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
eğer bu özellikler ile gelse iyi olur. çerçevede bayagi küçülmüş. yani bencede küçülmesi gerekli.
benim merak ettiğim eski sağlamlık bu cihazda olurmu? Sony son zamanda ilk önce cihazın sağlam ve darbelere dayanıklı olmasını istemişti.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ANIL
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
sony eksiklerini kapatmaya başladı yavaş yavaş

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
eğer bu özellikler ile gelse iyi olur. çerçevede bayagi küçülmüş. yani bencede küçülmesi gerekli.
benim merak ettiğim eski sağlamlık bu cihazda olurmu? Sony son zamanda ilk önce cihazın sağlam ve darbelere dayanıklı olmasını istemişti.

Suya ve toza karşı dayanıklı yapıdan vazgeçeceklerini sanmıyorum o zaman anlamı olmaz çünkü. Hem dayanıklı hem tasarım açısından daha iyi bir cihaz olursa Sony kazanır.

• Beğen
Tepkiler: TheLastWarrior
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
aynen katılıyorum

Invoke

Invoke

Üye
Çerçeve küçülmüş değil resmen yok olmuş. Görsele bir baksanıza. Açıkçası beni hiç heyecanlandırmadı. Gerçek olduğunu düşünmüyorum ama umarım yanılıyorumdur. Özelliklere gelirsek Z2'nin 2K ekranla geleceğini de düşünmüyorum.
Aynen, su ve toza karşı koruma olayından vazgeçmezler. Çünkü Z ile büyük çıkış yakaladı.

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
sony telefonlarının ekranın alt ve üst kısımlarında çok boşluk var bu boşlukları kısıp ekrana eklenmeli birde sanal tuş merakından vaz geçmesi lazımhakketten bu 2K ekran merakı nerden çıktı her yeni cihaz özellikleri anlatıldığında 2K ekran var :hmmm

Invoke

Invoke

Üye
Sanal tuşlardan da vazgeçmezler. :D

• Beğen
Tepkiler: TheLastWarrior
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
bari şu ekranın alt ve üst kısımlarındaki fazlalıkları kırpıp ekrana ekleseler :D

• Beğen
Tepkiler: Dede ve Invoke
0MG90

0MG90

Üye
Z2'nin fotoğrafları sızmamış mıydı? Ben bunun gibi hatırlamıyorum cihazı?

MaxipmaN

Üye
cep ekranı mı desek acaba

kaanslmz

kaanslmz

Üye
bu da fazla ince olmus heralde :D

0MG90

0MG90

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Invoke
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
  • Beğen
Tepkiler: 0MG90
Invoke

Invoke

Üye
@0MG90 Bu açıdan alt kısım çok açık görünmüyor. En azından göze batmıyor ama o boşluk orada duruyor. Yine de Z1'e göre daha şık durduğunu söyleyebilirim. :D

• Beğen
Tepkiler: Dede ve 0MG90
0MG90

0MG90

Üye
@0MG90 Bu açıdan alt kısım çok açık görünmüyor. En azından göze batmıyor ama o boşluk orada duruyor. Yine de Z1'e göre daha şık durduğunu söyleyebilirim. :D
Bende daha şık buldum ama özellikleri önemli:)

• Beğen
Tepkiler: Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
Çerçeve yandan ince... Sen şu kamerayı alta ve üste doğru kaydır da piknik alanlarını görelim :D

lolaman

lolaman

Üye
Yandan bence fazla ince yere düşünce ne olacak :D

Üst Alt