Konu değil, konuya yapılan yorumlar saçma. Yinede konu sacma yorumlar ondan da sacma.
TheNightMare. Üye messevim' Alıntı: Konu değil, konuya yapılan yorumlar saçma. Genişletmek için tıkla ... Yinede konu sacma yorumlar ondan da sacma.
messevim' Alıntı: Konu değil, konuya yapılan yorumlar saçma. Genişletmek için tıkla ... Yinede konu sacma yorumlar ondan da sacma.
messevim Üye Konu Sahibi CaptainPrice.' Alıntı: Yinede konu sacma yorumlar ondan da sacma. Genişletmek için tıkla ... Konu zaten mizah bölümünde. Haber köşesin de değil.
CaptainPrice.' Alıntı: Yinede konu sacma yorumlar ondan da sacma. Genişletmek için tıkla ... Konu zaten mizah bölümünde. Haber köşesin de değil.
ByKatre Üye messevim' Alıntı: Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... hocam amaç ne burada
messevim' Alıntı: Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... hocam amaç ne burada
zombaka Üye ByKatre' Alıntı: hocam amaç ne burada Genişletmek için tıkla ... kızın amacı vermiyceni dünyalara duyurmak ama daha genç ilerde annesi torun diye tutturursa gôrürüz
ByKatre' Alıntı: hocam amaç ne burada Genişletmek için tıkla ... kızın amacı vermiyceni dünyalara duyurmak ama daha genç ilerde annesi torun diye tutturursa gôrürüz
ByKatre Üye zombaka' Alıntı: kızın amacı vermiyceni dünyalara duyurmak ama daha genç ilerde annesi torun diye tutturursa gôrürüz Genişletmek için tıkla ...
zombaka' Alıntı: kızın amacı vermiyceni dünyalara duyurmak ama daha genç ilerde annesi torun diye tutturursa gôrürüz Genişletmek için tıkla ...
fk555897 Üye Hayatımda bu kadar saçma bir video görmedim. YouTube'dan soğudum. YouTube'a girdiğimde bu kadın çıkıyor direk olarak
Hayatımda bu kadar saçma bir video görmedim. YouTube'dan soğudum. YouTube'a girdiğimde bu kadın çıkıyor direk olarak
MaxipmaN Üye ağzına kürek girer sondaki tipine uyuz oluyorum fk555897' Alıntı: Hayatımda bu kadar saçma bir video görmedim. YouTube'dan soğudum. YouTube'a girdiğimde bu kadın çıkıyor direk olarak Genişletmek için tıkla ...
ağzına kürek girer sondaki tipine uyuz oluyorum fk555897' Alıntı: Hayatımda bu kadar saçma bir video görmedim. YouTube'dan soğudum. YouTube'a girdiğimde bu kadın çıkıyor direk olarak Genişletmek için tıkla ...
Emrgncy Üye Ölmiycem ölmiycem, iki koca gömdüm ölmiycem Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Darqos Üye MaxipmaN' Alıntı: zaten vermezsen verme,bize milletimiz yeter!!!! Genişletmek için tıkla ... TRE versiyon
MaxipmaN' Alıntı: zaten vermezsen verme,bize milletimiz yeter!!!! Genişletmek için tıkla ... TRE versiyon
MaxipmaN Üye llKinGSTarll' Alıntı: TRE versiyon Genişletmek için tıkla ... adam doğru söylemiş ama hakediyo millet
llKinGSTarll' Alıntı: TRE versiyon Genişletmek için tıkla ... adam doğru söylemiş ama hakediyo millet