İnanmayan Bakmasın!w810i Tuş Kilidine Şifre Patchiiiii!!

Sponsorlu Bağlantılar

a07

Üye
kardeş çalışmıyo sen üzerinde daha çalış

--------------- Ekleme ---------------

bizleri düşündüğün için saol allah razı olsun
:)

ThesadisT

ThesadisT

Üye
Arkadaşlar .vkp Uzantılı sciprtleri Setoll adlı program ile telefonunza atmanız mümkündür. Forumun bir çok bölümünde setoll kullanımı ile ilqili bölümler var .Lütfen biraz inceleyin ve arkadaşımızı öyle karalayın.

hellbutcher000

Üye
bunu yapmak ıcın telefonunuzun patchlere acık olması lazım bazı ayarlar var ama pek saglam deıll

askatutkun

Üye
ben hiç indiremedim hata verio

orijinjr

Üye
çalışan wersiyonu warmı bunun

TuRaBReK

TuRaBReK

Üye
inş. Olur saoL kardeş .

öfarukz

öfarukz

Üye
saol kardeşde çalışmıyo:)

TuRaBReK

TuRaBReK

Üye
ÇaLışmı0 .

musty1995

Üye
ben bu patchı yaptım fakat tuş kilidi güvenlik kodunu kaldıramıyorum.o ayarlardan kalkık gözüküyor fakat hala soruyor bir yardım edin

bi konu açıyorsunuz biraz yardım edn!!!!!

therkan

therkan

Üye
bu ne yaa

Mert

Mert

Üye
yaa bu sony ericson tel.e kilitlerinin hiç biri çalışmıyo
ne şansızlık bu...

sinan003100

sinan003100

Üye
ben yaptım oldu arkadaşlar ama bazı sorunlar war. en başta bu yamayı tel.e attıktan sonra şifrelemeyi kaldıramıyoruz. yani tuşları her kilitlediğinizde size şifre soruyo. bu yamayı kaldırmak için yama(patch) yükleme kaldırma işini araştırıp öğrenmek gerek. setool adlı programla patch yükleyip kaldırıyoruz. bunu siz internetten arastırın.
tel versiyonu ve cid özellikleri de öğrenilmeli tabi önce. bunun için (sağ yıldız sol sol yıldız sol yıldız) tuşlarına basıyoruz. servis bilgilerinden yazılım ve yapılandırma menülerinden öğrenebilirsiniz

bu şifreleme ile ilgili 2 acık buldum.
1.tuşlar kilitliyken 112 yi veya 911i arama yaptığınız zaman tuş kilidi kendiliğinden acılıyor. hem de şifre falan sormadan. (telefonu kurcalamak isteyen kişi umarım böyle bişey denemez :) )
2.tuşlar kilitliyken msj geldiğinde tuşları açıp şifre isterken sağ taraftaki kısayol tuşuna bastığımızda mesaj okunabiliyor. (benim asıl şifreleme sebebim zaten mesajlar yüzünden :) )
bunlar dışında şiferleme iyi calısıyor. eğer tel kilidini değiştirmediyseniz şifre 0000 olması lazım. şifre değiştirmek için ayarlara gidiyoruz

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Hayde bakalım inşallah olur.

bayxkara

Üye
lan niye bi açıklama yapmıyosun insanları kandırmayın böyle şeylerle ya...

krwlng

Üye
Arkadaşlar bu yamalar Vkp uzantılıdır ve telefona direkt atmayla çalışmaz. Setool isimli programla atmak gerekir. Ayrıca her yama her w810i telefona yapılmaz. Sonyericsson telefonlarda cid numaraları vardır. Ana ekranda *,sağtuş,*,sol,sol,*,sol,* tuşlarına basınca karşınıza servis menüsü gelir orada yazılım bölümünden telefonun Cid numarasını öğrenebilirsiniz. Cid 50 telefonlara yama yapılmaz. Cid 49 telefonlar ikiye ayrılır R4EA031 ve R4EA005 olarak, ikisinin yamaları çoğunlukla birbirinde çalışmaz. Telefonunuza zarar vermek istemiyorsanız öncelikle bu konularla ilgili detaylı bilgi sahibi olun ve GDFS denen telefonun giriş belleğinin yedeğini almayı öğrenin. Yoksa telefonu garantiye göndermekten başka çareniz kalmaz. Biraz araştırırsanız nasıl yazılım atıldığı ve neye göre kategorilendirildiğini kolaylıkla bulabilirsiniz. Bunu öğrendikten sonra gerçekten yama yapmayı becerebiliyorsanız. Şifreleme için vereceğim yamayı yapabilirsiniz. Tuş kilidi dahil istediğiniz (mesaj,arama kayıtları,resimler,videolar vs...) yerlere şifre koymanızı sağlar. Telefon ayarları > kilitler menüsünden telefon güvenliğine girdiğinizde korumalara girerseniz karşınıza koruma menüsü çıkar istediğinizi işaretleyip koruma altına alabilirsiniz. Daha detaylı anlatmak isterdim herşeyi fakat yama yükleme olayı ilk başta biraz karışık bir iştir, o yüzden iyice öğrenmeden yapmayın derim, yanlış basacağınız bir tuşla telefonunuz servislik olabilir.

Şifreleme yaması:

ttraky

Üye
Yaptık olmuyor hepsini denedim setool da attım olmadı bilen varsa çıksın söylesin boşuna zaman kaybı boş konu

bigbang12

Üye
bu kadar kişi çalışöıyo diosa indirmeye gerek yok:D ama çok gerekli bişey:((((

KRALFURKAN

KRALFURKAN

Üye
:@:@:bann::bann::bann::bann::bann::bann:ne kadar gereksiz bi insansın bana boşuna indirttin be bilmiyosaız yazmayın şunları

Aesir

Aesir

Üye
Cid50'de olur mu?

menes50

Üye
beyler benim w810i var ama tel kilidini unuttum onu kırabilirmiyim yada sıfırlayabilirmiyim bilgisi olan yardımcı olun lütfen

Üst Alt