İnanılmaz..! Adamlar n95 e windows 3.1 ve windows 95 kuruyor

Sponsorlu Bağlantılar

borannefi

Üye
TŞK

sutlu

Üye
tşklerr

kosezade

kosezade

Üye
abicim n95e windows 98 kurupra napacaksınız windows 98 butun rami yiyor rahat oyun oynayamassınız

SilentOne

SilentOne

Üye
yha telefon değil bilgidiqn pc olmus bide blutoothdan klavye fare baqla kur counter tatmamdır nokia su smbiyan tellerden birin 1 ghz işlemci ve 512 mb ram yapsa win xp kur pc almana gerek yok

berkant9797

Üye
n900'ün 1gb ramı var bnim pcde 1gb ram vr la vista bile kurarsın xD

kosezade

kosezade

Üye
n900 e mac kuruyolar ama sanaldan kuruyorlar hazır ımajı takılolar fıstık gibi oluo :D

crazy 000

Üye
n73'e olur mu bu acaba

--------------- Ekleme ---------------

:hmmm n73'e olur mu acaba? cevabınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

oktaymt

Üye
way arkadas ne zorla uye olduk ve indiremedık hata verıyor

tarrakosman

Üye
eyvallah

meteorlift

meteorlift

Üye
ben n95'e kurdum yazıların çözünürlügü çok düsük oldugu için bişey anlasılmıyodu, teli tvye bagladım ama yine nafile telde nasıl gözüküyosa tvdede aynı çözünürlükte görünüyodosyaların içerigi ile oynama yaptım başlat menüsünün tüm yazılarını okunucak hale getirdim, hatta başlat yazısını ve bir kaç tane menü yazısını türkceleştirdim.fakat iş bununla bitmiyo win 95 yada 3.1 den bi program açınca çözünürlüklerini degiştiremedigim için yine birşey anlasılmıyo. masa üstü ikonlarını degiştirmeye kalktım masa üstü ikonlarını degiştirince ikonların boyutlarını yazmam gereken komut dosyalarını bulamadıgım için başarısız oldum,

oktaymt

Üye
ya arkadaslar ben benbu dosyayı ındıremedım uye oldum ama indiremedım lınk gecersız olmus lutfen yardımcı olurmusunuz

YasirN

YasirN

Üye
vay be :D

ahmettokmak01

ahmettokmak01

Üye
ben n73 e kurdum en kısa zamanda yazarım vaktim yok baya uraştırıyor.

nfsnihat

nfsnihat

Üye
n73 te sistemin boot etmesi 20 dakika sürdü. çalışıyor bilginize...

ozgur_168

Üye
süper teşekürler

--------------- Ekleme ---------------

teşekürler süper

magma_frk

Üye
ya linke giriom veritabanı hatası diyo bi yardımcı olsanız:hmmm

mangdaşire

mangdaşire

Üye
ben 5800a 95+98 ayrı ayrı kurdum.en hızlısı 95:oke:

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
s60 telefonu olanlar kursunda , ben kursam fayda etmez , çünkü imei klonlamasından dolayı telefonum kapanacak

ibrother

ibrother

Üye
sakın ha kullanmayın telefonda ciddi hatalara yol açıyor bu program sistem z yi çokertiyor yüklerseniz eğer telefona son bi kez bakın ve elveda deyin

h_____d

Üye
önemli olan benzetmek değil önemli olan windows programlarını telefondada çalışmasını sağlamak. Varmı onu yapacak delikanlı

----------Eklendi @ 11:02:33 ---------- Yazıldı @ 10:58:39 ----------

yanlış yere yazdımda bu mesajı nerden siliyorduk :)

Üst Alt