İnanılmaz..! Adamlar n95 e windows 3.1 ve windows 95 kuruyor

Sponsorlu Bağlantılar

mehmet2112

mehmet2112

Üye
helal olsun adamlara

aa-tolga

aa-tolga

Üye
Esas windows mobile 6.1 veya 6.5 kuran var mı?Bu kurulsa tamam süper olur .

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
windows mobile yüklemek hayal symbian telefonlara

Bora

Bora

Üye
Bende i550w ya kurmak istiyorum.N95 e oluyorsa benimkinede olur.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
Kurabilirseniz olumlu cevaplarınızı bekliyoruz.İnşaallah.

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Peki bu doğru mu?denediniz mi?
olmaz kardeşim bende çok istiyorum nerdeee bir kere symbianı kaldırmak lazım telefondan aynı şekilde windows mobile bulup yuklemek lazım.Aynı zamanda windows mobile yüklü telefonların donanımsal yapısı symbian telefonlardan farklı olabilir%99.99 kurulmaz Yok aksini idda eden varsa kursun görelim :ehe

aa-tolga

aa-tolga

Üye
Bence de kurulmaz.

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Bence de kurulmaz.

aklın yolu bir :oke:

--------------- Ekleme ---------------

Bu arada kurulan dosbox emilatörü Ngage modlüne ait bir kaç dosyayı değiştiriyor böylece modül bozuluyor.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
Evet.

asedme

asedme

Üye
arklarım denedi işlemci ısınması oluyor denemeyin...

aa-tolga

aa-tolga

Üye
sağol cevabın için.

lenovo

lenovo

Üye
aslı önemli olan kurmak diil bence windows programları kullanılabiliyormu.

CS BETA

CS BETA

Üye
yanlız türkçe olmazsa

kaan48300

kaan48300

Üye
Şu 1GHz li samsunglarda symbian vardı sanırım onlarda kurulabilir heralde.. bırak 95'i XP kurarsın..onlarda çözünürlük fazla ve işlemci iyi fakat RAM konusunda bi fikrim yok..

Bu arada benim telde çalışır mı acaba windows 3.1?
5320 XpressMusic Symbian OS 9.3 fp2 rel3.2 v3.25
128 mb ram
369MHz işlemci
121 mb sabit hafıza
0 kb ROM :ehe
8GB kart buluruz biyerden xD

ortammanyaa

Üye
Arkadaslar 8gb kart bulmaniza gerek yok win3.1 den bahsediyoruz. Zaten acik setup hali 60mb civari, adamlar win3.1 kurmak isteyen min. 128mb ram li telefon, win95 ve XP kurmak isteyen min. 256mb ram li telefon kullansin demisler,zaten dos emulatoru hazirlamislar. Altada komutlari yazmislar. Win3.1 ve 95 icin bootable (saniyorum modlu) hazirlayip atmislar sitelerine. Yani sadece yazilanlari yapmak kaliyo,iyi tarafi hafiza kartina kurulum yapildigi icin symbian sistemine hic dokunulmuyor,yani telefon cökme durumu olmaz tahminimce. Dual-boot sistem olarak kullanilir,TR aciklamaya da gerek oldugunu sanmiyorum, gerek varsa ben seve seve aciklarim. Keske n95 veya ayarinda bi alet olsada elimizde denesek. Bununla yazilim dersi werenlere yada kVK yetkililerine hava atmak isterdim. "Siz hala symbian mi kullaniyorsunuz?" Tarzi bi tavir sergilemisler. Ben daha önce sony-ericcson walkman modeline linux kuruldugunu gözlerimle gördüm,ama WIN serilerine ilk defa rastladim.

kaan48300

kaan48300

Üye
Arkadaslar 8gb kart bulmaniza gerek yok win3.1 den bahsediyoruz. Zaten acik setup hali 60mb civari

8 GB kart bu yüzden lazım;
Win 3.1 60mb olabilir ama onu kullanarak program,setup vs. bulursak ek hafızaya ihtiyaç olabilir tabi symbian için olan arşivede ellememek lazım (Müzik,oyun,fotoğraf vb..) Yani böyle bi işe kalkışırsak bence en az 4GB kart vb. lazım..

Bu arada BT mouse bulursak biyerden bence PC'ye ihtiyaç yok.. :yuru
Ben yakın zamanda denemeyi planlıyorum ama N-gage'yi bozduğu söyleniyor yani n-gage'den vazgeçmek zor olucak..

ortammanyaa

Üye
Tamamda zaten hafiza kartina kurulum yapiyorsun, eger gidip dahili hafizaya kurulum yaparsan o zaman diger sistemle cakisip sorun yaratabilir,böyle durumlarda aklinizda bulunsun ilk önce çöken wersiyonu yükleyin,sonra güncellemek istediginiz versiyona yükseltin...
Bir de ben ek hafiza gerek yok derken illaki 8gb a ihtiyaç olmaz anlaminda söyledim, 1gb,2gb,4gb gibi kartlarda yeterli olur, ama yüklencek program bulunsa bile önemli olan tanitabilmektir... Biliyoruz ki koca bill gates bile printer i tanitirken mavi ekran hatasi aldi,bi yüklenen setup çakisirsa emülatörle çalistigi için komple sistemde çökebilir, he he :D

ardaaga

Üye
link ölmüs nerden indirebilirmiyiz birde n80 e yüklenirmi

sahan68

sahan68

Üye
bunu bide 6600 da yapacaklar aslında tam olur heehe

• Beğen
Tepkiler: securıty t.c

Üst Alt