İnançlı Eş Daha SADIK

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mevcut

Üye
isine gelir veya gelmez forumda yuksek rutbeli biri olarak elestiriye acik olmani beklerdim ama tahminim fazla sey beklemisim ici bom bos bir rutbeli

u.conay

u.conay

Üye
belki inanmayabilirsin, bunu yaşadğın ortama falan bağlamıyorum ama.. Bir insan inançlı ise, imanı birazcık var ise, Yaptıklarının karşılıksız olmadığını bilir, meleklere inanır ve yaptıklarının görüldüğünü bilir, peygambere inanır ve onun yaptıklarını örnek alır.. iman insanı hizaya sokar, kısacası.. bunun tam aksini düşünmeni tavsiye ederm..

olayı çok güzel açıklamışsın salih aynen katılıyorum :oke:

Salihyet

Salihyet

Üye
isine gelir veya gelmez forumda yuksek rutbeli biri olarak elestiriye acik olmani beklerdim ama tahminim fazla sey beklemisim ici bom bos bir rutbeli

Beni eleştirmiyoruz , dikkatini çekerim.. bknz ; Konu içeriği..

Salihyet

Salihyet

Üye
Hacı, ben 1 yıl önce ki yorumu hala savunuyorum :ehe fenaymış konuyu hatırladım da şimdi :)

Salihyet

Salihyet

Üye
coluk cocuk ile ugrasiyoruz ;)

:) En büyük erdem ne olduğunu bilmektir zaten.. Çocuk olmaktan dolayı çok sevinçliyim biliyormusuN ? < amaçlarım ve elde ettiklerimden de öyle.. >

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
coluk cocukdan ugrasiyoruz ;)

:) En büyük erdem ne olduğunu bilmektir zaten.. Çocuk olmaktan dolayı çok sevinçliyim biliyormusuN ? < amaçlarım ve elde ettiklerimden de öyle.. >

Tanımadan Öyle Cevap Verilmez..
Salih'in Cevabı Yeter ve Artar Bile..

Ayrıca Ben Senin Yaşıtım Olduğunu Yeni Farkettim ki Aradan 1 Yıl Geçmesine Rağmen Konuyu Hortlatıp Küle Körükle Gidip Yakmaya Çalışıyorsun.. ;)

Bu Arada Toprağımmışsın Onu da Yeni Farkettim.. :ehe

Mevcut

Üye
Bu Forum sevdigim bir forum beni kiskirtip banlatmayin siz bu sekilde uye toplayamazsiniz her geleni bu sekilde kacirirsiniz bence fazla ustelemeyin rahat birakin eglenelim;)

Salihyet

Salihyet

Üye
Yazılan mesajların sonuçları bunlar..

Mevcut

Üye
Ne sonucu siz gidinde sütünüzü icin bebeler

Not:Adminler kusura bakmayin cevap hakki doguyor.

Salihyet

Salihyet

Üye
Cevap hakkını kullandın.. Saygısızlık diz boyu :@ Sana işlem yapmayacağım, yönetimde görüşülür bu tavrın..

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Ne sonucu siz gidinde sütünüzü icin bebeler

Not:Adminler kusura bakmayin cevap hakki doguyor.

Kimsenin tartıştığı üyeleri aşağılama düşüncesiyle mesaj yazmaya hakkı yoktur!

İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...