Inadına Beşiktaş

Sponsorlu Bağlantılar

scarface006

scarface006

Üye
    Konu Sahibi
Inadına Beşiktaş
Yönetim, hem derbide yaşananları anlatan, hem de kulübe kesilen cezaya yönelik iki özel tişörtü piyasaya sunacak. Siyah-beyazlı kulübün, ''İnadına Beşiktaş'' başlığı altında tasarımını yaptığı tişörtlerin dışında cezalı maçlar için hatıra bilet de bastıracağı bildirildi.

Beşiktaş - Galatasaray derbisinde çıkan olaylar nedeniyle maddi ve manevi zarara uğrayan siyah - beyazlı yönetim, tüm olumsuzlukları paraya çevirmek için kolları sıvadı.


Lige çok iyi başlamalarına rağmen, bir anda rüzgârın ters yönden esmesiyle bütün planları bozulan Beşiktaş Yönetimi, hem derbide yaşananları, hem de kulübe kesilen cezanın ana temasını oluşturacağı iki tişörtü piyasaya sunacak. Yönetim, ''İnadına Beşiktaş'' başlığı altında tasarımını yaptığı iki tişörtü birkaç gün içerisinde tüm Türkiye'de satışa çıkaracak.

FEDA gibi olacak

Feda sezonunda maddiyattan çok manevi anlamda camiayı bir araya getiren Beşiktaş Yönetimi, ''İnadına Beşiktaş'' adı altında, derbiden sonra dağılan tüm camiayı yeniden bir araya getirecek. Türkiye'deki bütün Beşiktaşlılar'ı ayağa kaldıracak olan bu FEDA benzeri kampanyayla maddi anlamda da bir nebze olsun kulübe katkı sağlamayı hedefleyen Beşiktaş Yönetimi, tişört dışında başka projelere de imza atacak.

Kartal Yuvaları'ndan Sorumlu Yönetici Emre Kocadağ'ın ilgilendiği ''İnadına Beşiktaş'' sloganıyla, yönetim hatıra bilet satışına da başlayacak. TFF Disiplin Kurulu'ndan gelen ceza doğrultusunda, Beşiktaş Yönetimi cezalı maçların biletlerini farklı bir tasarımla sanki oynanıyormuş gibi satışa sunacak. Kartal Yuvaları ve internet ortamında satışı gerçekleştirilecek biletler tamamen ömür boyu saklanacak şekilde tasarlanacak. Biletlerin satışı da, hatıra tişörtlerle birlikte başlayacak.

Kampanya takibi

Öte yandan derneklerin ve çeşitli taraftar sitelerin organize ettiği Kartal Yuvaları'ndan alış - veriş kampanyasını da yakından takip eden Beşiktaş Yönetimi, bu tür organizasyonları da kendi kampanyası olan ''İnadına Beşiktaş'' başlığı altına almaya çalışacak.

Haber Kaynağı: Milliyet
 

Benzer Konular

scarface006
Cevap
0
Görüntüleme
306
scarface006
scarface006
Cevap
0
Görüntüleme
421
scarface006
scarface006
Cevap
0
Görüntüleme
377
scarface006
scarface006
Cevap
0
Görüntüleme
320
scarface006
scarface006
Cevap
0
Görüntüleme
257
scarface006


Üst Alt