Canım Feda

Sponsorlu Bağlantılar

scarface006

scarface006

Üye
    Konu Sahibi
Canım Feda
Beşiktaş taraftarı yine yaptı yapacağını... Siyah-Beyazlılar, yönetimden cezalı maçlar için bilet satışı talep etti. Taraftarların başlattığı kampanyaya kayıtsız kalmayan yönetim, yasal prosedürleri yerine getirecek

Siyah-Beyazlılar'ın aldığı 4 maçlık ceza taraftarları harekete geçirdi. Sezon başından bu yana takımına verdiği destekle, kulübün ayağa kalkmasında başrol oynayan Beşiktaşlılar, yine zor günde takımının yanında olduğunu gösterdi. Kara Kartal'ın cezalı olacağı Rizespor, Karabükspor, Torku Konyaspor ve Sivasspor karşılaşmaları için kulüpten bilet basılmasını talep eden Siyah-Beyazlılar, bu biletlerin de Kartal Yuvası mağazasında satılmasını istedi. Sosyal medyada başlatılan kampanya için '100 bin bilet bas, 20 Lira'dan alalım' diyen Siyah-Beyazlılar, yönetime mesaj gönderdi. Beşiktaşlı idareciler de duruma kayıtsız kalmadı. Konuyla ilgili olarak yasal prosedürleri araştıran yetkililer, bürokrasiye takılmamak için gerekenleri yapacaklar.

8 milyon TL gelir

Her karşılaşma için 100 bin bilet basmayı planlayan yönetim, bu biletlerin satışını Kartal Yuvası mağazalarından 20 TL karşılığında satışı çıkaracak. Ancak bu biletler, normal maç bileti gibi olmayacak. Yönetimin düşüncesi, hatıra için saklanabilecek nitelikte, kart bilet basacak. Beşiktaş taraftarının, satışa çıkarılacak olan bu ürünlerin tamamını tüketmesi halinde, Siyah-Beyazlılar, Türkiye'de bir ilk yapıp, seyircisiz oynanan 4 maçta 8 milyon TL'lik bilet geliri elde etmiş olacak.

Haber Kaynağı: Fanatik
 


Üst Alt