İmza problemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mstf_l

mstf_l

Üye

ya biliyorum bana özel olmadığını ama biri tartışma çıkardığında ceza puanı veriliyor değilmi veya konusu başka bir yere taşıdığından veya silindiginde pm ile haber veriliyor değilmi peki neden imza kural dışıyken haber verilmiyor adam savaşmı çıkartıyor yangından mal kaçırır gibi imza siliniyor ben buna anlam veremiyorum

Birinin mesajı silindiğinde mesajı atılıyor dikkatini çekerim(onu yapan da sistem ama) birinin mesajı silinmededen "senin mesajın kurallara uygun değil, biz onu sileceğiz düzeltmezsen" diye mesaj atılmıyor.

Ayrıca tutturmuşsun kurallarda da yazıyor niye uyarmıyorlar diye. Aynı kurallarda imzanda çok büyük resim olamaz ve yöneticiler uyarmadan silebilirler diye de yazıyor.

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Merhabalar.

İmzanızı ben sildim ve imzanız hakkında kural dışı olduğu için şikayet geldi. İmzanızı 5 dakika önce koyduğunuz yada 1 gün önce koyduğunuz hakkında herhangi bir bilgim olması beklenemez. Ben sadece şikayet raporlarına bakarım ve elimden geldiğince şikayetlere derhal müdahale etmeye çalışıyorum.

Sizi imzanız için uyarma zorunluluğumuz bulunmuyor ancak yine de haklısınız özür diliyorum. Değiştirmeniz için size özel mesaj gönderebilirdim. Yoğunluktan dolayı gönderemedim.

benim imzamı da çok önceden kural dışı diye silmişlerdi büyük abdest yapan bir civciv kural dışıymış :hmmm ben de sonra geri eklemiştim bir daha dokunmadılar :d:

Sizin imzanız 320x159 piksel boyutunda. Yükseklik maximum 150 piksel olmak zorunda. Değiştirmenizi yada yeniden boyutlandırmanızı rica ediyorum. Aksi taktirde tarafımızca haber verilmeden silinebilir. Kural dışı imza kullanmakta ısrar ederseniz uyarı dahi alabilirsiniz.

Keyifli forumlar.

• Beğen
Tepkiler: Dede
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...