İmza problemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cardanadam

cardanadam

Üye
Aynen. Bu ona ozel bir durum degil ama daha da tartismak istemiyorum mubarek gun. Anlamamakta pek israrci cunku.

ya biliyorum bana özel olmadığını ama biri tartışma çıkardığında ceza puanı veriliyor değilmi veya konusu başka bir yere taşıdığından veya silindiginde pm ile haber veriliyor değilmi peki neden imza kural dışıyken haber verilmiyor adam savaşmı çıkartıyor yangından mal kaçırır gibi imza siliniyor ben buna anlam veremiyorum

asigsasi

asigsasi

Üye
dostum açtığın konu öneri ve anket olarak açsaydın ve uygunsuz imzalar pm yolu ile bildirilsin diye bi konu açsaydın mutlaka ve mutlaka herkez senin yanında olurdu

Revengeful

Emekli Yönetici
Üye olurken kuralları kabul edip etmediğiniz soruluyor. Neden kendi kabul ettiğiniz şeyi sonradan beğenmiyorsunuz ?

• Beğen
Tepkiler: El-CD ve Dede
cardanadam

cardanadam

Üye
bunuda ben yazmadım oraya. (Yönetici, imzanız için sizi uyarabilir) ama ne bir uyarma oldu nede bir haber verme

- - - Eklendi - - -

bunuda ben yazmadım oraya. (Yönetici, imzanız için sizi uyarabilir) ama ne bir uyarma oldu nede bir haber verme

KayraBey

KayraBey

Üye
3 yıllık üyeyim.Henüz yönetimin yanlış bir karar aldığını görmedim.Bende birçok kez hata yaptım.Uyarılmamı gereken durumlarda özelden uyarıldım.Ona göre ayığımı denk aldım.Ama kural direkt (haber vermeksizin) uygulanabilir ise bunda yine bir sakınca görmüyorum.Eğer önce uyarılır sonra imzaya müdahele edilir denseydi haklıydın.Yani bu olayı bu kadar büyütmenin ne anlamı var anlamış değilim.

KayraBey

KayraBey

Üye
.... ama ne bir uyarma oldu nede bir haber verme

Hala bu konuda diretiyorsunuz üstadım...

3-İmza Kuralları forum linkleri veya üyelik isteyen ticari site linki yazılamaz. İmza içeriği, mesaj yazma kurallarını da içerir.
İmza Resim Boyutu; En fazla 650 piksel genişlik, 150 piksel yükseklik (650x150 px.) ve 150 KB.(Kilobyte) boyutunda olabilir.
İmza Resim Adeti Sınırı: En fazla 5 adet resim, veya 5 adet smiley eklenebilir.
(Alt alta koyulan resimlerde, toplam yükseklik 150px.; Yanyana koyulan resimlerde ise, toplam genislik 700 px. geçemez..
İmza En fazla Satır Sayısı: Yazı font boyutu 2 ise "7" satır, daha büyük ise "5" satır yazı eklenebilir.
İmza En fazla Karakter Sayısı: 1000 karakter yazı eklenebilir.
Yönetici, imzanız için sizi uyarabilir yada kural dışı ise derhal müdahale edilir ve kurallar yöneticiler dahil herkes için geçerlidir.

Bakınız buradaki cümle uyarılmayı isteğe bağlı kılıyor."Uyarabilir yada müdahele edilir" kısmındaki ya da olayın can alıcı noktasıdır.Yani uyarabilirde uyarmayıp direk müdahele edebilir de.Bu kuralları üye olurken hepimiz kabul ettik değil mi?

• Beğen
Tepkiler: El-CD ve Revengeful

Revengeful

Emekli Yönetici
Ben de bunu yazacaktım şimdi. Uyarmamız gerekmiyor bu konuda.

cardanadam

cardanadam

Üye
3 yıllık üyeyim.Henüz yönetimin yanlış bir karar aldığını görmedim.Bende birçok kez hata yaptım.Uyarılmamı gereken durumlarda özelden uyarıldım.Ona göre ayığımı denk aldım.Ama kural direkt (haber vermeksizin) uygulanabilir ise bunda yine bir sakınca görmüyorum.Eğer önce uyarılır sonra imzaya müdahele edilir denseydi haklıydın.Yani bu olayı bu kadar büyütmenin ne anlamı var anlamış değilim.

link verdim atta orada uyarılabilinir diyor ya

El-CD

El-CD

Üye
Millet okumadan kabul ediyor. Türk milleti işte. :hmmm

- - - Eklendi - - -

link verdim atta orada uyarılabilinir diyor ya

yahu hala ısrar ediyorsunuz ama pes cidden.

Burda ne yazıyor dikkatli okuyun ;

Yönetici, imzanız için sizi uyarabilir yada kural dışı ise derhal müdahale edilir ve kurallar yöneticiler dahil herkes için geçerlidir.

:ah

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
benim imzamı da çok önceden kural dışı diye silmişlerdi büyük abdest yapan bir civciv kural dışıymış :hmmm ben de sonra geri eklemiştim bir daha dokunmadılar :d:

KayraBey

KayraBey

Üye
Bakınız Maxicep yönetimine geçeli daha 2 ay oldu.34 aydır normal üyeydim.Moderatör olduğum için savunmada bulunduğumu düşünmenizi istemem.Şimdiye kadar hiçbir yanlışlarını görmedim.Ama bu durumdan aklıma şöyle birşey geliyor:

Belki zamanında sizin gibi imzası kural dışı olan üyeler önce özelden uyarıldı ama bu özelden uyarı sistemi uzun süre cevapsız kaldı.Şikayette bulunan üye müdahele edilmediği için yönetim hakkında kötü düşüncelere sahip olabilir.Halbuki yönetim imza sahibinden gereğini yapmasını çoktan istemiştir ama belki üye bu uyarıyı kaale almamıştır ya da uzun zaman online olmadığı için görememiştir.Bu gibi aksaklıklar diğer üyelere açıklanmadığı için, üyeler yönetim hakkında tembel, beceriksiz gibi düşüncelere sahip olabilirler.Bu sebeple kural gereği imzalara anında müdahele ediliyor.

KayraBey

KayraBey

Üye
Anlayışınız için teşekkür ederim Şeref.Keyifli forumlar.

cardanadam

cardanadam

Üye
benim foruma nekadar girdigimi bilenler bilir boş verin artık kullanıyorum imza mimza

cardanadam

cardanadam

Üye
Kelimelerimizi düzgün seçelim. Burası sokak değil.

kelimem gayet düzgün küfür yok kişiye hakaret yok sadece imzama hakaret ettimki buda kimseyi ilgilendirmez çünkü imza benim

cardanadam

cardanadam

Üye
Anlayışınız için teşekkür ederim Şeref.Keyifli forumlar.

rica ederim :( bu şekilde tartışmalara girmek istemezdim ama gececiler bölümünde konuşurken imzamın silindiğini öğrenince çok kızdım çünkü aktif olduğum halde ve koyalı 5dakika geçmemesine rağmen silinmiş :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...