Haber [İmza Kampanyası] GMD İps Ekran Mağduru Cihazlar

Sponsorlu Bağlantılar

Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
[İmza Kampanyası] GMD İps Ekran Mağduru Cihazlar
Arkadaşlar biliyorsunuz ki 2. parti Discovery'ler İPS olduğu iddia edilerek satılmasına rağmen LCD panel olarak geliyor. Kutusunda İPS yazmasına rağmen ekranı LCD olan , tüm Discovery kullanıcılarını " Murat Yavuz Akarsu " isminde ki kullanıcının açtığı kampanyaya bekliyoruz!
Kampanya bilgileri ;

" GM firmasının üretmiş olduğu Discovery1 cihazının kutusu üzerinde IPS ekran yazmasına rağmen telefonlarda LCD panel kullanılmış. Hileli mal satma olarak nitelendirilecek bu davranıştan ötürü tüm tüketicileri imza kampanyamıza katılmaya davet ediyorum. IPS ekran nedir ve benim cihazımda da sorun var mı diye merak edenler google ile arama yapın. "

NOT : Paylaşabildiğiniz heryerde linki paylaşın..

• Beğen
Tepkiler: smh60

NokiaBeLLe

NokiaBeLLe

Üye
Memnun degilsen gerçekten böyle bişey varsa ver tüketici hakem heyetine para iadesi al bunun dışında bir sonuç çıkcagını sanmıyorum

Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yararı yok diye boşvermeyin 2. parti cihazların nerdeyse hepsinde var bu..

MaxipmaN

Üye
ıpsnın renkleri lcdyi andırıyor diye kakalamışlar herhal

Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
ıpsnın renkleri lcdyi andırıyor diye kakalamışlar herhal

Hocam olay şu; muhtemelen biliyosunuzdur ki İPS ekran demek bakış açısı ne olursa olsun rengi tam olarak verebilmek demek. Ama bahsi geçen cihazlarda bu durum söz konusu bile değil. Gökküşağına dönüyor telefon..

maxirabit

maxirabit

Üye
Telpaya guvenilirse olacagi bu

smh60

smh60

Üye
Yüklenin

Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
Güncel arkadaşlar 60+ kişi olduk. Paylaşabildiğiniz forumlarda konuyu paylaşın lütfen..

KayraBey

KayraBey

Üye
Bende sıkıntı yok. :D

esokmen

esokmen

Üye
Herkes yardimci olursa olur o is.

NokiaBeLLe

NokiaBeLLe

Üye
buda form kullanıcılar doldurabilir şikayetleride ekleyebilirsiniz