imobile'a kayıt olup sertifika çıktıktan sonra indirdiğim zipli dosyada .cer gibi bir dosya yok. sadece signtool diye bir program var.
yanlış bir şey mi yaptım?
imobile'a kayıt olup sertifika çıktıktan sonra indirdiğim zipli dosyada .cer gibi bir dosya yok. sadece signtool diye bir program var.
yanlış bir şey mi yaptım?
üstad; küçük bi problem yaşıyorum, şöyleki;
bana çince olan siteden onay geldi sertifikam olmuş fakat ben sertifika dosyasını indiremiyorum, ama o siteden online imza atabiliyorum indirdiğim programlara vs.. dediğim gibi sertifika dosyasını indirimedim senin resimde gösterdiğinden biraz farklı çıkıyor,aslında herşey aynı sadece tılayıp indir diye işaretlediğin yer farklı öyle bi link bende yardımcı olursan sevinirim
kardeş sanırım dalga geçiyorsun senin söylediğin yerde kullanıcı adı ve şifre istiyor o yeşil butonda flash olduğu için direk yönlendirmeyi üye girişi bölümüne yönlendiriyor.. yazdıklarınla hiçbir alakası yok yada sıralamanda yanlış var
arkadaşım bende siteye üye oldum yaklaşık 1 buçuk ay falan oldu ama bana hala seltıfıka gelmedı geldıysede ben bulamıyorum bi yardımcı olurmusunuz resimle anlatırsanız sevınırım şımdiden teşekkür ediyorum