IMELO 0.90 Beta ipod gibi müzik kütüphanesi süper s60v5 için

Sponsorlu Bağlantılar

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
IMELO 0.90 Beta ipod gibi müzik kütüphanesi süper s60v5 için

Arkadaşlar dokunmatik ekranlı s60v5 nokia'larınız için ipod gibi müzik kütüpanesi olmasını istiyorsanız bu uygulamayı yükleyin çok süper bir uygulama.Resimdende anlaşılıyor.

Bu konuyu begendiyseniz ve dosya indirdiyseniz lütfen ""Teşekkür"" butonuna tıklamayı unutmayınız.
:oke:

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: mhmmt.x3, sanalbela37, omer_01_01 ve 273 diğerleri

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Eline sağlık.

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
TeŞeKkÜrLeR...Eline sağlık

genmex

Üye
heryerde bunu arıyordum sen buldum kralsın:oke:

mahmut272024

mahmut272024

Üye
Nokia 5800 ' da sorunsuz yükleniyo ancak programı açtığınızda 'İMELO EXPİRED' yazıyo yani süresi geçti çalışmıyor demektir...Ancak tarihi 2008 'e aldığınızda çalışacaktır...Ben öyle yaptım oldu....

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia 5800 ' da sorunsuz yükleniyo ancak programı açtığınızda 'İMELO EXPİRED' yazıyo yani süresi geçti çalışmıyor demektir...Ancak tarihi 2008 'e aldığınızda çalışacaktır...Ben öyle yaptım oldu....
bilgilelendirme için teşekkürler

Gony

Üye

Nasıl yapacam ki bn bunu yardmcı olurmusnz???

seminay

Üye
5800 açılır gibi oluyor geri kapanıyor tarihi geri aldım ama tarihi yeniden ileri alınca çalışmıycakmı yani

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
müzik player için tarihi mi değiştireceğiz hacklisini bulan eklesin lütfen yada nasıl hacklenir bu

pchayalet

pchayalet

Üye
Kardeş 5800 de çalışmıyor ya kaldır yada linki yenile ....

ishak12

ishak12

Üye
yaw nasıl bişey bu bee!! başka bi forumda tarihi 2 ağustos 2009 a alın diyodu aldım ama sadece programın geçerlilik sonunu düzeltti program çalışmadı açılıp kapanıyo hemen bilgilsendirme lütfen!!!!!!!!

fenomen1911

Üye
yalan yanlis konusmayin tarihi geri aldim calisti falan diye, oyle bisey olmuyor, 5800 uyarli degil bu program

pirfena

pirfena

Üye

Ben Bir Suru Tarih denedim Calismiyor + Loop lama var Seni Atiyor

--------------- Ekleme ---------------

yalan yanlis konusmayin tarihi geri aldim calisti falan diye, oyle bisey olmuyor, 5800 uyarli degil bu program

Uyarli Ama Halen Beta versiyonda sadece cover ozelligi war o kadar degil yani her ne kadar da olsa

aga38

aga38

Üye
bendede çalışmadı hatta bir an için beni korkuttu. çünkü proğramı çalıştırınca tel ekranı siyah renk oldu ve zor çalıştırdım. ancak tele format atınca tel rahatlandı..

ciko433

ciko433

Üye
inş ii bi proqramdır cok quzeL oLur tşk

hiprayim

hiprayim

Üye
güzel bir mp3 programı bulamayacak mıyız?

pchayalet

pchayalet

Üye
kardeş çalışmıyor... kaldır linki yada tazele

kutukak

kutukak

Üye
Teşekkürler ipodumu satmıştım bu program kısmende olsa bastıracak artık :)

hayalet_kral

hayalet_kral

Üye
kardeş resmi sitesinde şuan geliştirilmekte olduğu yazıyor inş ücretsiz olur.

hayalet_kral

hayalet_kral

Üye
Biri şunu c-r-a-c-k lesede unlimited kullansak :) Şuan beta sürümünün süresi dolduğu için kullanılamıyor.

Üst Alt