İmeim Klonlandı Ne Yapacağım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

demo6

Üye
    Konu Sahibi
İmeim Klonlandı Ne Yapacağım
Merhaba arkadaşlar ben yurdışından samsung galaxy s2 getirttirdim yaklaşık 2ay oldu pasaporta kaydettirmiştik baya bir uzun sürdü açılması 1 ay kadar sürdü.1 aydır telefonu kullanıyordum hiçbir sorun olmadı taki 2 gün önceye kadar baktım şebeke yok diyor bende imeiye bakim acaba bişeylermi oldu dedim imeiye baktım değişmiş sonra o imeiyi sorgulattım bu imei no klonlanmıştır diyor.ankaradaki telekominikasyonu aradım onlarda baktılar evet klonlanmış dediler ama yurtdışından geldiği için cihaz birşey yapamayız diyorlar arkadaşlar bu durumda ne yapmalıyım lütfen acil cevap verirseniz çok memnun olurum :vur

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Telefoncuya git biseyler yapamazsa da sen de klonla

demo6

Üye
    Konu Sahibi
Ukalalık gibi olmasın (mcpaa) ama bunun telefoncuyla ilgisi yok bildiğim kadarıyla tek çözüm imei klonlatma heralde ama belki başka birşeyler vardır diye buraya konu açtım belki bilen birileri çıkar diye diğer cevaplarıda bekliyorum onlara göre hareket edicem..

saruman_me

saruman_me

Üye
Tek cozum klon ondada gunceliyemiyorsun cihazi hat gidiyor diye biliyorum ..

demo6

Üye
    Konu Sahibi
​Güncel.

- - - Eklendi - - -

Başka bir çözümü yokmu bildiğim kadarıyla telefonun imeisini aldığın telefonun internet özelliğine düşüyormuş ve geçiciymiş.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Telefoncular sıklıkla klonlama işi yaptığı için söyledim. Eski imeini tekrar kullababilir adamlar seni basindan atmis yurt disi bisey yapamayiz diye sen kayit yaptirmisin boyle davranmalari hata. Ama telefoncuya gidersen ilgilenirler sonucta para kazaniyor bos gondermez seni

- - - Eklendi - - -

Evde eski bir telefon varsa onun imeisine yaparsan sorun olmaz

demo6

Üye
    Konu Sahibi
Biyerde okumuştum telefonunun internet özelliği imei klonlaması yaptırdığının özelliğine düşüyormuş öyle birşey varmı...

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ne demek istediğini anlamadım. bende Çin malı telefon vardı internet ayarı istedigimde turkcellden baska telefonun ayari geliyordu. İmeinin kayitli oldugu asil telefona gore gonderdiler

kcsoft

kcsoft

Üye
internet ile herhangi hiç bi alakasi yok ben kullaniyorum emin olabilirsin

demo6

Üye
    Konu Sahibi
Tamam arkadaşlar teşekkür ederim hepinize peki bu imei klonlatma işi ne kadar tutar...

restmod

restmod

Üye
Imei telefonun ozelligini kisitlamaz internetle imeinin ne alakasi var benim telde 3310 imeisi var 3g de 5mbit hiza cikiyorum gelelim asil konuya telefonun faturasi ve pasaport kaydinda verilen makbuz vs bi belge duruyorsa itiraz edenilirsin sonucta kacak bi telefon degil ama telin faturasi yoksa tek cozum imei klonlama illa telefonculara gitmene gerek yok samsunglarda imei atma kolay internette arastir belki kendin atabilirsin

esokmen

esokmen

Üye
Kardesim ilk once telefon faturasi duruyorsa ituraz edeceksin. Nereye itira edecegini herhangi bir telefoncuya sordugunda yardimci olacaktir. Eger istemezsen bir tamirciye gotur imei caktir.

kcsoft

kcsoft

Üye
taş patlasa 10 tl benm telefoncu 2 yillik bedava atiyor

demo6

Üye
    Konu Sahibi
Evet her türlü belgesi faturası falan var ama aradık yurtdışından getirilen cihaz olduğu için hirbir işlem yapamayız dedi ankaradaki asıl telekaminikasyon

mcnpl4

mcnpl4

Üye
En azından şuan kullanan cihazı kullanıma kapatabilirler ama ilgisiz davranmislar

demo6

Üye
    Konu Sahibi
Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar sanırım en iyi çözüm imei klonlatmakta ama faturası pasaport makbuzu falan herşeyi elimin altında duruyor telekaminikasyon öyle dedi diye uğraşmayacağım zaten görünüşe göre ucuz birşey imei klonlatmak umarım sorunsuz birşekilde bu işi halledebilirim çünkü daha 1 ay olmadı kullanalı...

- - - Eklendi - - -

​Şimdi başka bir forumda imei klonlatırsan 3G özelliğini kaybediyormuş öyle yazıyor...

kcsoft

kcsoft

Üye
yok öyle bişi

restmod

restmod

Üye
Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar sanırım en iyi çözüm imei klonlatmakta ama faturası pasaport makbuzu falan herşeyi elimin altında duruyor telekaminikasyon öyle dedi diye uğraşmayacağım zaten görünüşe göre ucuz birşey imei klonlatmak umarım sorunsuz birşekilde bu işi halledebilirim çünkü daha 1 ay olmadı kullanalı...

- - - Eklendi - - -

​Şimdi başka bir forumda imei klonlatırsan 3G özelliğini kaybediyormuş öyle yazıyor...

Yok kardesim ne 3g ozelligini kaybetmesi gayet normal kullaniyosun 6aydir cakma imeile kullaniyorum

demo6

Üye
    Konu Sahibi
bakın şöyle yapmış

telefonun imeini başka bir telefona yazmışlar bu seferde seninki patlamış oluyor yapabilceğin tek şey bazı telefoncular başka bir telefonun imesini yazabiliyorlar yalnız bu seferde 3g internet gidiyor girdiğin zaman gene patlıyorsun 3g ve internetle işim olmaz zaten diyorsan bu dediğimi yaptırabilirsin yine dahada kesin garantili olsun diyorsan evde eski bir telefon varsa onun imeini verip yazdır

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Böyle yazmış.Neyse zaten tek çare imei klonlatmak hadi hayırlısı herkeze teşekkürler iyi geceler :)

restmod

restmod

Üye
Orda demek istedigi su diyelim ki telefonunda 3g ozelligi olmayan bi telefonun imeisi var ama 3g kullanirsan operator bunu fark edebilir o zaman kapatir ama 6ay oldu bende hala sorun yok 3310 imeisiyle :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt