Uygulama Imei Silindi

Sponsorlu Bağlantılar

isim12

Üye
    Konu Sahibi
Imei Silindi
Arkadaşlar root lu Galaxy s2 var . Telefon uygulama hafıza dolu uyarısı fln geldi Yeni room attım ve fabrika ayarlarına döndüm .
Sonradan baktım ki imei silinmiş 'null/null' yazıyor varmıdır bi çaresi internete baktım hex fln diyolar yaptım olmadı bide efs.tar.gz böyle bi dosya oluştu onun içindede imei dosyası boş
Arkadaşlar Lüften yardım edin 2 gündür ugraşıyorum

kartal835

kartal835

Üye
Tek çözum ROOT GERİ ALMAK YADA TELEFONA FORMAT ATMAK

• Beğen
Tepkiler: isim12
.caner.

.caner.

Üye
Arkadaşlar root lu Galaxy s2 var . Telefon uygulama hafıza dolu uyarısı fln geldi Yeni room attım ve fabrika ayarlarına döndüm .
Sonradan baktım ki imei silinmiş 'null/null' yazıyor varmıdır bi çaresi internete baktım hex fln diyolar yaptım olmadı bide efs.tar.gz böyle bi dosya oluştu onun içindede imei dosyası boş
Arkadaşlar Lüften yardım edin 2 gündür ugraşıyorum
En son sürüm olan stock romu yükle :oke: muhtemelen geri gelecektir.

• Beğen
Tepkiler: isim12

isim12

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi indriyorum orjinal romunu insin yüklicem İnş olurYok gene olmadı :S varmı başka bi yöntem yada bi link versen stock romYok mu yardım edecek birisi ??

• Beğen
Tepkiler: .caner.
kartal835

kartal835

Üye
Telefoncuya verecegın parayı format at sonra gene root at
Bu konular hakkında bılgıler var Bakabılırsın

btogan

Üye
Yukledigin romun modem dosyasini yukle odin ile. Sorun kalmaz. Basima cok geldi korkma bisry olmaz

isim12

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim Bana o rom la modem dosyasının linkini verirmisinizKardeş telefoncular yapamadı zaten 2 tane telefoncuya götürdüm ikiside yapamadı Ölmüş bu telefon dediler atıyolarmış imei sonra telefonu aç kapa siliniyomuş

btogan

Üye

Hangi romu yukledin.

Yapim ana bant surumune bak. benim s4 mj5 . Sen note kine bak ona gore arastir.

Modem dosyasini indir. Bi dene istersen.

Costum rommu var simdi?

btogan

Üye
bu sayfadan. 4.0.4 dene.

XWLPY bu romu bir dene..

.caner.

.caner.

Üye

Hangi romu yukledin.

Yapim ana bant surumune bak. benim s4 mj5 . Sen note kine bak ona gore arastir.

Modem dosyasini indir. Bi dene istersen.

Costum rommu var simdi?
Hangi ülke ? Bize daha gelmedi.

isim12

Üye
    Konu Sahibi
bende şimdi 2.3.4 var bunu indiriym ben atıyımda bunun modem dosyası nerde

isim12

Üye
    Konu Sahibi
yok be bro olmadı devam aynı sorun

isim12

Üye
    Konu Sahibi
omega v23 diye bişi varya oydu 4.1.2Arkardaşlar hallettim crc dosyası mı ne silinmiş geldi imei fln böyle sonla karşılaşan olursa
bu linkten indire bilirler bütün dosyalar vardır . Yardımınız için çok teşşekür ederim

• Beğen
Tepkiler: .caner.

btogan

Üye
omega v23 diye bişi varya oydu 4.1.2Arkardaşlar hallettim crc dosyası mı ne silinmiş geldi imei fln böyle sonla karşılaşan olursa
bu linkten indire bilirler bütün dosyalar vardır . Yardımınız için çok teşşekür ederim

Halletine sevindim.

Gecmis olsun

isim12

Üye
    Konu Sahibi
Sağolasın kardeş sanada çok teşekkür ederim

serfiraz21

serfiraz21

Üye
arkadaşlar benim telefon galaxy w ağda kayıtlı değil hatası veriyor lütfen yardım edin

Üst Alt