İmei Pasaporta İşlettirme Hakkında Bir Soru

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

4snake

Üye
    Konu Sahibi
İmei Pasaporta İşlettirme Hakkında Bir Soru
Arkadaşlar Merhaba,

Bende sony-ericsson vivaz u5 var telefonu aldım yaklaşık 1 ay kullandım ve bana bi msj geldi şu imei numaralı cihazınız kayıtsızdır aldığınız kişiyle görüşün diye her neyse pasaport bulmaya kadar işi götürdüm fakat bu pasaporta işlettirdikten sonra ilerde herhangi bir sorun çıkabilirmi yani atıyorum pasaportuna kayıt ettirdiğim kişinin başı ağrıyabilirmi ? Yardımlarınız için teşekkür ederim herkese hayırlı sabahlar

kol@j

kol@j

Üye
kardeş yurtiçinde kayıtlı bir telefon aldın diyelim sen bu telefonu sattın diyelim...sattığın adam artık kullanıyor...

telefonun ilk kayıtlı kullanıcısı sensin tmmm... bu durum dan dolayı senin başın ağrır mı?

imei pasaportu olan arkadaş üzerine kayıtlı olabilir... memlekette kaç tane telefonun imei başkasına ait olduğu halde bir başkası kullanıyor..çooook

lafı uzatmadan... baş ağrıtacak husus ... sim kartla yapılan aramalardır...yani telefon numarası... imei numarası Türk telekom'a kayıtlı olsun yeter...
hiç bir sorun olmaz...

4snake

Üye
    Konu Sahibi
telefonun geçmişini bilmiyorum kardeş o yüzden sordum bu hususta problem olmaz değilmi

americanboy

americanboy

Üye
eğer yabancı pasaporta kayıtlıysa 3 ay açık kalır türk pasaportuna kayıtlıysa ömür boyu açık kalır

michael_jack

Üye
Nasıl imei atabiliriz peki bunun hakkında yorum bekliyorum

sdtcn63100

sdtcn63100

Üye
Arkadaşım bende almanyadan w995 aldım ve pasaporta işlemem gerekiyordu ilk başta dedim bana telefonu getiren kişinin pasaportonu işleyeyim ama onun ki kırmızı pas oldugu için sadece kısa süreli ve kırmızı pasaportlu kişinin telefon kartını alır başka kart almaz onun için bende gidip kendi pasaportuma işlediöm ve şimdi bütün hatları kullanabiliyorum ve şimdiye kadar da başım agrımadı senın konu na geleyim pasaportuna işlediğin kişinin sadece şu şekilde başı agrıyabilir ...1 pasaport a 2 yılda bir sadece 1 telefon işlenebiliyor bundan haberin olsun yeter başka hiç şekilde başın agrımaz için rahat olsun.....

--------------- Ekleme ---------------

Michael_jack arkadaşıma cevap arkadaşım sadece yapman gereken bir pasaport bulman ve hangi gsm hattı kullanıyorsan o şirkete gidip 5 lira karşılıgında açmak..

yakariman

Üye
konu güncel mi, sorun halloldu mu arkadasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...