imei kırma bır bakarmısnız

Sponsorlu Bağlantılar

eyupgulmez

Üye
    Konu Sahibi
imei kırma bır bakarmısnız
arkadaşlar telefonumun ımei numarası klonlandı ve kapandı şimdi benimde elimde kullanmadığım bir baba yadigarı 3310 var onun imeni ona nasıl kopyalarız tel boş duuor elde bari imei bi işe yarasın usbkablosu ile yapılması terciihmdir

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeşim öncelikle geçmiş olsun klonlanan telefonun faturası ve garantisi varsa hemen teknik servise başvur..hakkını ara..imei klonlamasını sen yapamazsın öyle bir ekipman yok zaten..

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
Şimdi dostum benim dedemlerin dükkanında çalışan bir telefoncu var bende bi ra oradaydım bişey alıytorsdum orda senini sorununa benzer bi sorun dinledim adam geldi işte yurtdışından almış teli 2 kişi bunlar işte dediler nasıl kırılır telefon kapandı felan.Bizim güven abi şöyle dedi ben dedi yollarım dedi bunların ustası varmış soğuk damgayla telefonun anakartına monteliyormuşlar bu patrçayı telefonun patlama riski varmış yyani elinde kalma riski işte modele göre fiyat deeğişiyormuş sen o türde bi telefoncuya git yalnız öyle turkcell bayisine felan gidersen tabiki yapmazlar o şekilde bir telefoncuyla anlaşıp bi konuş başka bi öneri veremem dostum hadi işallah düzelir

eyupgulmez

Üye
    Konu Sahibi
Yaa bu yazılımlada oluyormuş usbkablosu ile falan nasıl olucak acaba bi sorsan aakrrabana

sercan_54_54

sercan_54_54

Üye
hyr bu gibi işlemler boxlarla olur tabi anakartı deiştitirerkte olur ama pahalıya gelir doğubank yapıyor 70 ile 110 ytl arası die duymuştum kapanmama garantisi veriolarmış

eyupgulmez

Üye
    Konu Sahibi
jaf ile oluor sanırım arkadaşlar

Üst Alt